25 / 04 / 2024

Sinop Boyabat millet bahçesi

Sinop Boyabat millet bahçesi

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

O ilde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! İhale 21 Kasım'da! 

Sinop Boyabat Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Boyabat ilçesinde yer alan 17 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Sinop Boyabat'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 3 taksitle 3 gayrimenkul satılacak!

Sinop İli Boyabat Belediye Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

TOKİ'den Sinop Boyabat'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!   

TOKİ Sinop Boyabat 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Boyabat'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Boyabat'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Boyabat sosyal konut projesi... 

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi!

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar....

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

TOKİ Sinop Boyabat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Boyabat Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Sinop Boyabat'a millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

Sinop Boyabat millet bahçesi Haberi

Sinop Boyabat millet bahçesi

Türkiye'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçeleri için düğmeye bastı.

TOKİ yeni millet bahçesi projesini Sinop Boyabat'ta hayata geçirecek. Sinopluların yüzünü güldüren projede sosyal donatı alanları da yer alıyor. 

TOKİ Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesi 20 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. İnşa edildiği şehirlere değer katan Boyabat Millet Bahçesi'nin Sinop'un da değerine değer katması bekleniyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Sinop ili Boyabat ilçesi Topalçam Millet bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 24 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye...