29 / 03 / 2024

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatı inceleme

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatı inceleme

SİNOP’un Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan Devlet Hastanesi inşaatı alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!

Durağan giden konut sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinin 2025 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Bu ödemeyi almayan dizlerini döver! Fiyatı duyanlar hemen başvuru yapmaya başladı bile

Geride bıraktığımız günlerde Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, devlet katkılı kredileri ilan etti. Faizsiz ve geri ödemesi hakkında verdiği bilgilerle gençleri mutlu etti. Peki bu krediler nasıl alınacak? detaylar haberimizde.

Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 15 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları geçtiğimiz haftayı durağan gir şekilde kapattı. Vatandaşlar bugün hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün Hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 15 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatı inceleme Haberi

Sinop Durağan Devlet Hastanesi inşaatı inceleme

SİNOP’un Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan Devlet Hastanesi inşaatı alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Sinop’un Durağan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, inşaatı devam eden Durağan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kılıçaslan, “Hükümetimizin önemli yatırımlarından birisi olan modern dizaynı ile çağımızın tüm gereksinimlerini karşılayacak, Durağan Devlet Hastanesi inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 50 Yatak kapasiteli Hastane İnşaatı alanında incelemelerde bulunduk. Modern görüntüsü ve teknolojik altyapısıyla ilçemize yakışan, hastalarımıza güzel hizmetler sunacak bir bina inşa ediliyor. Hastanenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan herkesten Rabbim razı olsun”...