28 / 03 / 2024

Sinop kamulaştırma kararı

Sinop kamulaştırma kararı

Sinop ilinde tesis edilecek Hamsi Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sinop'ta acele kamulaştırma kararı!

Sinop ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara için acele kamulaştırma kararı!

Ankara'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kilis'te acele kamulaştırma kararı!

Kilis'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale Çan'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale'de acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum için acele kamulaştırma kararı!

Çorum'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana Yumurtalık'da yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağırım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul'da acele kamulaştırma kararı!

İstanbul'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sinop kamulaştırma kararı Haberi

Sinop kamulaştırma kararı

Sinop'ta yer alan bazı taşınmazların Hamsi Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar sayısı: 1525
Sinop ilinde tesis edilecek Hamsi Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla ekle listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunununun 27 nci maddesi gereğinde karar verilmiştir. Karar için