27 / 04 / 2024

sinop terminali kiralanacak

sinop terminali kiralanacak

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminalini 15 yıllığına kiraya veriyor. Aylık kira bedeli 40 bin 700 lira olarak açıklandı. İhale, 4 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak

Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sinop Belediye Başkanlığı tarafından Sinop Korucuk'taki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 15 yıllığına kiraya verilmesi işi 18 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da ihale edilecek.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki dükkanlar kiralanacak!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde bulunan büro, yazıhane kafeterya gibi mekanların kiraya verilmesi için belediye encümeni yetki aldı.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ne ziyaretçi akını!

Sinop'un Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen ve bu yıl 150 bin kişinin ziyaret ettiği Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Manavgat Şelalesi'nden sonra en çok ziyaret edilen yer oldu.

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Belediyesi’nin 6.5 milyon TL’lik bir yatırımla yapmış olduğu “derin deniz deşarjı kanalizasyon” çalışmalarında sona gelindi. Baki Ergül, Sinop’un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Sinop Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

Ankara YHT terminali 2016'da hizmete girecek!

Ankara'da yapımına bir süre önce başlanan ve başkenti modern bir yapıyla buluşturacak Yüksek Hızlı Tren Terminali, 2016'da hizmete açılacak. 2023'te taşınacak yolcu sayısının yılda 70 milyon olması bekleniyor.

Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali günde 10 bin yolcu kapasitesine ulaştı!

Büyükşehir Belediyesi tarafında Arifiye’de inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali, günde 10 bin yolcu kapasitesine ulaştı. Şehir içi ve şehirlerarası transit giriş çıkışların da yapıldığı ulaşım üssü, yılda ortalama 3 milyon vatandaşı ağırlıyor.

Seven Seas Mariner yolcu gemisi Sinop'a geldi!

Kruvaziyer turizmi kapsamında Bahama bayraklı "Seven Seas Mariner" adlı lüks yolcu gemisi Kuşadasın'dan Sinop Limânı'na geldi. Başta ABD, İngiltere, Fransa, Kanada, Avusturya ve Alman olmak üzere 697 yolcusu bulunan gemi Sinop'a geldi.

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 10 (on) yıl süreyle kiralanacak. İhale; 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Tarihi Sinop Cezaevi, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların ilgi odağı oldu!

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun: "Sinop'u ziyaret eden her iki kişiden biri tarihi cezaevini ziyaret ediyor. Sinop Arkeoloji Müzesi'ne gelen ziyaretçi sayısının 10 katı bu tarihi yapıya geliyor" dedi

Sinop Merkez Planlama alt Bölgesi Çevre Düzeni Planı yeniden askıda!

61 adet itirazın gelmesi sonucunda, tekrar değerlendirilerek hazırlanılan Sinop Merkez İlçe Planlama alt Bölgesi 1/25 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı 18 Temmuz 2014 tarihinde askıya çıktı...

sinop terminali kiralanacak Haberi

sinop terminali kiralanacak
Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminalini 15 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi yolu ile işletilmek üzere aylık kira bedeli 40 bin 700 lira yıllık kira bedeli ise 488 bin 400 lira açıklanmıştır. 


Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan ihale 4 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacaktır.


İlan için