29 / 03 / 2024

sinop terminali

sinop terminali

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminalini 15 yıllığına kiraya veriyor. Aylık kira bedeli 40 bin 700 lira olarak açıklandı. İhale, 4 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak

Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sinop Belediye Başkanlığı tarafından Sinop Korucuk'taki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 15 yıllığına kiraya verilmesi işi 18 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da ihale edilecek.

Sinop Nükleer Santrali anlaşması TBMM'de!

Japonya ile yapılacak ve Türkiye'nin 2'nci nükleer elektrik santrali olacak Sinop'taki tesise ilişkin anlaşma, TBMM'ye geldi. Türkiye'de nükleer enerji santraline ilişkin ilk anlaşma, 12 Mayıs 2010'da Rusya ile imzalanmıştı..

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar terminali ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Sinop Valisi: ‘Nükleer OSB istiyoruz’

Sinop Valisi Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Karamürsel Otobüs Terminali ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’ndeki dükkanlar kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karamürsel Otobüs Terminali’nde yer alan yazıhaneler ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı.

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

Sinop büyük turizm potansiyeline sahip!

Bakanlar kurulu karan ile Mimar Sinan Üniversitesi'nce 2010 yılından bu yana devam eden Sinop Balatlar Kazısı bu yıl Temmuz ayının ilk haftasında 60 kişilik ekiple başlayıp Eylül ayının ilk haftasında çalışmalar sona erdi.

Manisa Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmet vermeye başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev yatırımlardan bir tanesi olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmet vermeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmetin Manisalılar için hayırlı olması temennisinde bulun

Sinop'ta kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor!

Kruvaziyer turizmi kapsamında "Voyager" adlı kruvaziyer Sinop'a geldi. Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan gelen Bahama bayraklı yolcu gemisi, Sinop Limanı'nın iskelesine demir attı. Gemide çoğu İngiliz 338 yolcu ve 223 personel bulunduğu belirtildi.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

sinop terminali Haberi

sinop terminali
Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminalini 15 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi yolu ile işletilmek üzere aylık kira bedeli 40 bin 700 lira yıllık kira bedeli ise 488 bin 400 lira açıklanmıştır. 


Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan ihale 4 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacaktır.


İlan için