25 / 04 / 2024

Sinop turizmi 2015

Sinop turizmi 2015

Sinop turizmi, kamu desteğiyle önemli sorunlarını geride bırakarak Karadeniz turizminin cazibe merkezini oluşturuyor. Özellikle yol standartlarının yükselmesi ile Sinop her yöne 1 saat uzaklıkta, İstanbul'a bir saat, Samsun'a 1 saat mesafededir.

Sinop-Boyabat OSB altyapı ihalesi 11 Kasım'da!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'ne ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işini ihale edecek. ihalesi 11 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sinop konut satışlarında 63. sırada yer aldı!

TÜİK verilerine göre Sinop'ta 2015 yılı Eylül ayında 235 adet konut satıldı. Konut satışlarında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23,2 azalma yaşanan Sinop 81 il içerisinde 63. sırada yer aldı.

Sinop OSB altyapı ihalesi 11 Kasım'da!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sinop OSB (II. Tevsii) alanına ait altyapı inşaat yapım işi ihale edilecek. 11 Kasım 2015 günü gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 3 milyon 642 bin TL olarak belirlendi.

Sinop Boyabat OSB altyapı ihalesi 15 Eylül'de!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sinop Boyabat Organize Sanayi Bölgesi alanına ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işi ihalesi 15 Eylül 2015 tarihinde.

Sinop Boyabat OSB altyapı inşaat ihalesi 7 Mayıs'ta!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Sinop Boyabat OSB alanına ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işi ihalesi 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

Sinop Merkez Alt Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Sinop Merkez İlçe Alt Planlama Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 14 Nisan'da askıya çıktı...

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Sinop Üniversitesi'ne İlahiyat Fakültesi binası yapılacak! İhalesi 5 Mart'ta!

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bina yapım işini 5 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 450 gün sürecek.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Sinop turizmi 2015 Haberi

Sinop turizmi 2015

Havaalanı ve cruise limanı ile turizmde entelektüel boyut kazanmış olup özellikle zengin turistler bu yolla Sinop'u tercih etmektedirler, Ankara Samsun gibi metropol illerin sahili konumundayız. Karadeniz'in tek tatil beldesi olan yaklaşık 5000 yatak kapasitesi ile günübirlik de olsa 1 milyon insan ağırlıyor bu yoğunlukla Karadeniz'de lider konumunda. Otellerdeki yetersizlik ev pansiyonculuğu, çadır turizmi ve karavan turizmi ile kapatılmaya çalışılıyor. Sinop, öz kaynakları zengin olan bir şehir değil. Butik bir şehiriz, kentin her noktası yürüme mesafesinde ve trafik lambası olmayan tek şehir konumundayız. Sinoplular trafik lambasını nimet değil, külfet olarak görüyor. Sahilleri oldukça temiz 175 km'lik sahil bandına sahibiz. Bunun 100 kmsinde rahatça denize girilebiliyor. Az tuzlu suyu ve ılıman Akdeniz iklimi ile turizmde önemli bir potansiyel Sinop. Liman kenti...