24 / 04 / 2024

Sinpaş 20172de kaç konut teslim edecek

Sinpaş 20172de kaç konut teslim edecek

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun bu yıl bin 400'den fazla konut teslimi yapacağını açıkladı. Gacemer ayrıca yabancıya vatandaşlık düzenlemesinin sektöre can suyu olacağının altını çizdi.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş GYO, 2022'nin ilk 3 ayında kaç lira hasılat elde etti?

Sinpaş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan verilere göre; 165 milyon 6 milyar 85 TL hasılat geliri elde etti.

Sinpaş'tan tarihin en düşük tarihin en düşük kredi oranı fırsatı!

Sinpaş ev almak isteyenlere tarihi kredi oranıyla kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor. 0.64 oran, 15 yıl vade ve 12 ay ödemesiz sağlanan planla Sinpaş yeni bir kapı aralıyor.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Sinpaş 2018 fiyatlarıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Ege Vadisi'nde kaçırılmayacak ödeme fırsatı!

Sinpaş GYO, hayalleri süsleyen Ege yaşamını Ankara’ya taşıdığı projesi Ege Vadisi için kaçırılmayacak bir ödeme fırsatı sunuyor. Ege Vadisi’ndeki ayrıcalıklı yaşama, sadece %8 peşinat ile teslime kadar taksit ödemeden kolayca adım atabilirsiniz.

Ege Vadisi Sinpaş Evleri'nde yüzde 5 peşinat avantajı!

Ankara Ege Vadisi projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Ege Vadisi Sinpaş GYO projesinde kaçırılmayacak ödeme kampanyası için son üç gün...

Sinpaş Yapı Kazanç Festivali başlıyor!

Çankaya Oran’da yükselen ve Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesindeki sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali’ni düzenleyen Sinpaş Yapı, Ankaralıları hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor.

Sinpaş Aydos Country'de aylık 2 bin 30 TL taksitle!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yeni ödeme seçenekleriyle kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor

Sinpaş Liva'da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat!

Sinpaş, stoklarda kalan 439 bin 920 TL’den başlayan 2+1, 512 bin TL’den başlayan 3+1, 481 bin 440 TL’den başlayan 2+1 Loft ve 530 bin 800 TL’den başlayan 3+1 Loft daireler için çok özel kredi oranları ve yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Köyceğiz ve Liva projelerinde yüzde 20 indirim!

Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasında hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği yaşama değer katan Liva ve Köyceğiz projeleri için kaçırılmayacak %20 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Liva’da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat!

Sinpaş Liva’da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat. 439.920 TL’den başlayan 2+1 daireler ve 512.000 TL’den başlayan 3+1 daireler için çok özel kredi oranları ve %20 indirim fırsatı sunan Sinpaş Liva’dan ev sahibi olmanın tam zamanı!

Sinpaş 20172de kaç konut teslim edecek Haberi

Sinpaş 20172de kaç konut teslim edecek

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Türkiye artık istikrar iklimine girdi. Ülkemizin bu dönemde ortaya koyduğu büyüme performansı, ekonomi ile istikrar arasındaki hayati bağın da kanıtıdır” dedi


Türkiye'nin son 15 yılda sağladığı istikrarla çok güçlü bir ekonomik yapı oluşturduğunun altını çizen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye artık istikrar iklimine girdi. Ülkemizin bu dönemde ortaya koyduğu büyüme performansı, ekonomi ile istikrar arasındaki hayati bağın da kanıtıdır" dedi. Yatırımlarına tam gaz devam ettiklerinin altını çizen Gacemer, "Sinpaş GYO olarak tecrübe, birikim ve müşterilerimizden aldığımız güvenle yeni projelerimizi peş peşe sunmayı hedefliyoruz. 2017 yılında bin 400'den fazla konut teslimi yapılacak. Queen Central Park, Ege Vadisi ve Aydos Country projelerimizin satışlarını tamamlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yeni projeler geliyor Sinpaş olarak gündemlerinde...