19 / 04 / 2024

sinpas ataköy sahil projesi

sinpas ataköy sahil projesi

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008'de TOKİ'den aldığı Sinpaş Ataköy projesinin detayları birkaç ay sonra belli olacak. 11 bloktan meydana gelecek projede rezidans daireler ve otel yer alacak

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor!

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje 20 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

Ataköy Sea Pearl Evleri daire fiyatları!

Ataköy Sea Pearl Evleri daire fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Ataköy projesinin 1.200 metre sahil şeridi bulunuyor...

Sea Pearl Ataköy güncel daire fiyatları!

Sea Pearl Ataköy güncel daire fiyatları 841 bin dolardan başlıyor. Sea Pearl Ataköy projesinin kendisine ait 1.200 metre sahil şeridi bulunuyor...

Sea Pearl Ataköy Sahil Projesi!

Sea Pearl Ataköy Sahil Projesi 842 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kuzu Grup projesi Sea Pearl Ataköy'de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Ataköy sahili halka kapanıyor!

Ataköy sahil şeridinin şekli dolgu ve inşaatlarla değiştirildi. Sahil alanının tamamı için inşaat izni verilirse sahilin tamamı halka kapatılacak.

Ataköy'de sahilin şekli değişti!

Karadaki inşaatlardan sonra denizde başlayan dolgu ile birlikte Ataköy sahil şeridinin doğal şekli de değişmiş oldu. Sahil şeridinde halkın denizle buluşacağı tek bir alan kaldı.

Ataköy sahili değişiyor!

Ataköy sahil şeridi dolgu ve inşaatlarla değişiyor. Mega Yat Limanı için dolgu alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 140 dönümlük alan dolduruldu.

Ataköy Plajı arazisinde itirazlara rağmen projeler yükseliyor!

Ataköylülerin tüm mücadelelerine ve açtığı davalara rağmen, sahilin geniş bir kesiminde birbiri ardına yükselen 4 ayrı otel, rezidans ve konut projesi engellenemedi. "Sahil şehri" Ataköy'ün denizle bağı kopuyor.

Ataköy’e suni yarımada!

Ataköy sahil şeridindeki tüm parseller inşaat ile doldurulunca sıra denize geldi. Gemilerle taşınan hafriyat kamyonları ile deniz 140 dönüm doldurularak yeni inşaat alanı ortaya çıkarılıyor.

sinpas ataköy sahil projesi Haberi

sinpas ataköy sahil projesi

Sinpaş-Kat Turizm Gayrimenkul İnşaat'ın 2008 yılında 850 milyon TL'ye Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) açık artırmayla aldığı Ataköy sahilindeki arazi ile ilgili detayları ortaya çıkmaya başladı. Toplamda 125 bin metrekare alana sahip arazide Dubai'nin kamu gayrimenkul yatırım şirketi Qatari Diar, Sinpaş Yapı ve Eksim Holding ortak durumda. 


Sinpaş Ataköy projesi kapsamında sadece konutlar değil aynı zamanda otel de bulunacak. 11 bloktan meydana gelecek olan Sinpaş Ataköy projesinde detaylar tam anlamıyla birkaç ay sonra netleşecek. 


Sinpaş Ataköy projesinin 68 bin metrekarelik kısmı yeşil alan olarak değerlendirilecek. Kalan kısımlarda otel, rezidanslar, alışveriş alanları, sağlık tesisleri, kafeler, yat kulübü, marina ve eğlence tesisleri yer alacak. 


İnşaat alanı 249 bin 960 metrekare olarak belirlenen Sinpaş Ataköy projesi içinde yer alacak otel için de New York merkezli bir...