18 / 04 / 2024

Sinpaş Bursa Modern

Sinpaş Bursa Modern

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı`nın Bursa Modern projesi, dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birinde ' Avrupa` nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi ` ödülünü kazandı...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi arsaları değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesinde yer alan 6 adet arsanın değerlendirme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Osmangazi 301 ada ve 302 ada 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli Osmangazi İlçesi 301 ada ve 302 ada ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş Aqua City Bursa fiyatları!

Sinpaş Aqua City Bursa fiyatları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Mart ayında lansmana çıkacak projede metrekare birim fiyatları 2 bin 800 TL'den başlıyor. 

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Sinpaş Bursa Modern Haberi

Sinpaş Bursa Modern

Konuyla ilgi dün Bursa Modern Çarşı Seminer Salonu`nda toplantı düzenlendi. Londra`da geçtiğimiz günlerde yapılan ‘2014-2015 International Property Awards-European` yarışmasında, Sinpaş GYO`nun Bursa Modern ile `Residential Development for Turkey` dalında `Avrupa`nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi` ödülünü Bursa`ya getirdiği vurgulandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer konuşmasında, Bursa Modern projesinin yaklaşık 900 konut satışıyla, sektörde Bursa`daki örnek projelerinden biri olduğunu söyledi.

BURSA HAK EDİYOR

Ödülün Bursa`ya layık olduğunu dile getiren Gacamer, “Ödülle emeğimiz taçlanmış oldu. Umuyorum bundan sonra da Bursa`mıza Bursa Modern gibi projeler ve ödüller gelir. Bursa`nın hak ettiği modern yaşam çizgisine katkıda bulunur” dedi. Gacamer, toplantıda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç`e ödülün bir örneğini takdim etti.

VERİMLİLİK YILI İLAN ETTİK

40`ıncı yılını kutlayan Sinpaş GYO hakkında da bilgi veren...