19 / 04 / 2024

sinpaş Flatofis Kağıthane satılık

sinpaş Flatofis Kağıthane satılık

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim için 0212 310 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Holding iştiraklerimdem Servet GYO imzası ile hayata geçirilen proje 47 bin 500 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Flatofis Kağıthane'de ofislerin metrekaresi 3.500 dolardan satılıyor!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane’de ofisler metrekaresi 3.500 dolardan satışa sunuldu.

Kağıthane Flatofis Cendere!

Kağıthane Flatofis Cendere projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık!

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak ayrılan proje kiralanabilir alanını 230 metrekareye kadar çıkarmayı hedefliyor.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Kağıthane Flatofis iletişim bilgileri!

Kağıthane Flatofis iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 310 27 00 olarak belirlendi. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir ve 47 bin 500 metrekare ofis alanı olarak tasarlanan proje Servet GYO imzasıyla yükseliyor.

Sinpaş ‘yatay ofis’i Kağıthane’ye taşıdı!

Sinpaş GYO, az katlı ofis binası yapımına hız verdi. İlk yatay ofisini Eyüp’te Flatofis markası ile yapan şirket, ikinci projede Kağıthane’de 230bin metrekare ofis üretecek

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim!

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 310 27 00 olarak belirlendi. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyan projenin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak tasarlandı.

Kağıthane Flatofis projesi!

Kağıthane Flatofis projesinin yatırım bedeli toplam 75 milyon dolar olarak belirlendi. Projedeki ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin kat yükseliği ise 4 metre.

Sinpaş Kağıthane Flatofis!

Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştiriliyor. TEM ve E5’e yakın bir konumda olan projede terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeler bulunuyor.

Servet GYO Flatofis Kağıthane!

Servet GYO Flatofis Kağıthane projesi maksimum kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. İstanbul Kağıthane - Cendere bölgesinde yükselen proje TEM ve E5’e yakın bir konumda bulunuyor.

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim!

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim için 0212 310 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Holding iştiraklerimdem Servet GYO imzası ile hayata geçirilen proje 47 bin 500 metrekare ofis alanından oluşuyor.

sinpaş Flatofis Kağıthane satılık Haberi

sinpaş Flatofis Kağıthane satılık

Flatofis Kağıthane projesi 75 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul Kağıthane Cendere Vadisi üzerinde bulunan proje TEM ve E5’e yakın bir konumda, raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Cendere Flatofis Kağıthane iletişim numarası 0212 310 27 00 olarak belirlendi. Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olarak geliştirilen projenin 47 bin 500 metrekaresi ofis alanından, 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor.


Servet GYO imzası taşıyan Flatofis Kağıthane 'de yer alan ofisler minimum 1. 700 metrekareden, maksimum ise 15 bin metrekareye kadar kiralanabiliyor. Proje 8 metre aks aralığı ve 4 metre kat yüksekliğine sahip.


Flatofis Kağıthane Cendere 'nin sosyal yaşam alanları içerisinde yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yeşil bahçeleri, dinlenme terasları bulunuyor.


Cendere Flatofis Kağıthane iletişim

Tel: (0212) 310...