16 / 04 / 2024

sinpaş gyo aydos country

sinpaş gyo aydos country

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aydos Country ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş GYO Aydos Country'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 10 indirim, 10 bin lira peşinat ve 30 aya kadar vade farksız taksit avantajları sunduğu Aydos Country projesinde satış süreci devam ediyor.

Sinpaş GYO Aydos Country satış ofisi!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı yanından bulunuyor. Sinpaş GYO Aydos Country satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş GYO Aydos Country'de 20 bin TL peşinatla 4+1!

4 oda 1 salon dairelerin peşinatlarının 20 bin TL'den başladığı Sinpaş GYO Aydos Country projesinde 1+1, 2+1 ile 3+1 dairelerde peşinat tutarı 10 bin TL olarak belirlendi.

Aydos Country'de 3+1 daireler 10 bin TL peşinatla!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Aydos Country projesi, Aydos Ormanı'nın yanında yükseliyor. Projede lansmana özel fiyat ve ödeme koşulları devam ediyor.

Sinpaş GYO Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla 3+1!

Peşinatların 1+1, 2+1 ile 3+1 dairelerde peşinat tutarı 10 bin TL ve 4+1 dairelerde ise 20 bin TL olarak belirlendiği Aydos Country projesinde fiyatlar 246 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Aydos Country'de 246 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 246 bin TL'den başladığı Sinpaş GYO Aydos Country projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için 10 bin TL ve 4+1 daireler için 20 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor.

Aydos Country Sancaktepe iletişim!

Aydos Country Sancaktepe iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 900 adet dairenin yer aldığı proje Sinpaş Gayrimenkul Yayırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

Aydos Country'de ilk etabın yarısından fazlası satıldı!

Aydos Country 'de lansmana özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatı devam ediyor. 21 Kasım'da lanse edilen projede satışa sunulan ilk etabın yarısından fazlası satıldı.

Aydos Country'de tanıtıma özel yüzde 10 + 5 indirim yapılıyor!

İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş GYO'nun inşa ettiği Aydos Country'de, tanıtıma özel yüzde 10+5 indirim yapılıyor. 914 dairenin bulunduğu proje, ormanın yanı başında, şehirden uzak bir hayat sunuyor.

Sinpaş GYO Aydos Country 2 etaptan meydana gelecek!

SİNPAŞ GYO, İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’nin yanında 914 konut inşa edecek. Sancaktepe’deki proje 1300 futbol sahası büyüklüğündeki Aydos Ormanı’nın yanında konumlanıyor.

Sinpaş Aydos Country adres!

Sinpaş Aydos Country adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Aydos Country 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinden meydana geliyor...

Sinpaş Aydos Country!

Sancaktepe'de Rings İstanbul projesinin arka tarafından Aydos Ormanı'nın hemen yanında inşa edilen Sinpaş Aydos Country projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde dizayn edildi...

Aydos Country telefon numarası!

Aydos Country telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Aydos Country projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Aydos Country Sinpaş GYO güncel fiyatlar!

Toplam 900 daireyi kapsayan Aydos Country projesinde daire fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Projede Sinpaş GYO imzası bulunuyor...

Sinpaş GYO, Aydos Country projesiyle yanınızda!

Sinpaş GYO'nun projesi Aydos Country doğal güzelliklerine ödeme planlarını da ekledi. Aydos Country ile az zamanda çok yere ulaşabilirsiniz

Sinpaş GYO Aydos Country değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de yer alan Aydos Country Projesi'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Sinpaş GYO, Aydos Country Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Aydos Country Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu şöyle...

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Aydos Country Sinpaş GYO satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aydos Country Sinpaş GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş GYO Aydos Country adres!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş GYO Aydos Country adres bilgileri kapsamında İstanbul İl 'i Sancaktepe inşa ediliyor.

Sinpaş GYO Aydos Country'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 10 indirim, 10 bin lira peşinat ve 30 aya kadar vade farksız taksit avantajları sunduğu Aydos Country projesinde satış süreci devam ediyor.

Aydos Country Sinpaş GYO satış ofisi!

İstanbul İl'i Sancaktepe 'de inşa edilen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aydos Country Sinpaş GYO satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen proje yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

sinpaş gyo aydos country Haberi

sinpaş gyo aydos country

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aydos Country yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aydos Country ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesinde yer alan 9006 ada 3 parselde bulunan Aydos Country Projesine ait 33 adet bağımsız bölüme ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için