29 / 03 / 2024

sinpaş gyo indirim

sinpaş gyo indirim

Birçok konut projesine imza atan Sinpaş GYO, Ramazan ayında yatırımcılara en uygun ödeme koşulları sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO 11.000 TL indirim fırsatı başlattı.

Sinpaş'ın 4 farklı projesinde yüzde 10 indirim!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projesinde 100, Ankara İncek Life'da 80 ve Bursa Modem'de ise 100 evi kapsayan 'Yılın son fırsatı' adlı kampanyasında yüzde 10 indirim uyguluyor...

Sinpaş GYO'dan Anneler Günü'ne özel 5 projede 15 bin TL indirim!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 İstanbul projesi, 1 Ankara projesi ve 1 Bursa projesinde 5 projesinde Anneler Günü'ne özel 15 bin TL indirim yapıyor.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO'dan 11 bin TL Ramazan indirimi!

Birçok konut projesine imza atan Sinpaş GYO, Ramazan ayında yatırımcılara en uygun ödeme koşulları sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO 11.000 TL indirim fırsatı başlattı.

Sinpaş GYO Aydos Country'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 10 indirim, 10 bin lira peşinat ve 30 aya kadar vade farksız taksit avantajları sunduğu Aydos Country projesinde satış süreci devam ediyor.

Sinpaş GYO'dan yüzde 11 Ramazan indirimi!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş GYO'dan ramazana özel yüzde 11 indirim!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş GYO'dan Ramazan'a özel yüzde 11 fiyat avantajı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki konsept projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel yüzde 11 oranında indirim fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.

Sinpaş GYO'dan Anneler Günü indirimi!

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 15 bin TL’lik indirim fırsatının yanı sıra cazip ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim!

Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde geçerli olacak Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim yapılacak.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası 14-15 Mart'ta!

Konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Tıp Bayramı’nı sağlık sektörü çalışanlarını ev sahibi yaparak kutluyor. Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen sağlık sektörü çalışanlarına 14-15 Mart tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO Aydos Country teslim tarihi!

Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden Aydos Country Konutları'nda yer alan daireler 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Sinpaş GYO Aydos Country teslim tarihi...

Sinpaş GYO Aydos Country'de yüzde 10+5 indirim!

Sinpaş GYO, Anadolu Yakası'nda geliştirdiği Aydos Country'de lansman özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatını devam ettiriyor. 21 Kasım'da lanse edilen projede satışa sunulan ilk etabın yarısından fazlasının satıldığı belirtiliyor.

Sinpaş GYO 2015 yılında 3 yeni projeye başlayacak!

Yıl içinde Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından beşinci proje Aydos Country’nin satışına başlayan Sinpaş GYO, 914 konutun yer alacağı projede lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO’dan Anneler Günü’ne özel 15.000 TL indirim!

Sinpaş GYO kampanya kapsamında 10-12 Mayıs tarihlerinde tüm projelerinde 15 bin TL indirimle ev sahibi olmak mümkün...

sinpaş gyo indirim Haberi

sinpaş gyo indirim

Türkiye’de İstanbul, Ankara ve Bursa’da hayata geçirdiği birbirinden özel konut ve ticari projeleriyle her dönem adından söz ettiren Sinpaş GYO, 2017 Ramazan ayını da unutmadı. Konut projelerinde alıcı ve yatırımcılara en uygun ödeme koşulları sunan Sinpaş GYO 11.000 TL indirim fırsatı başlattı.


Bugün itibariyle başlayan 11.000 TL’lik indirim, İstanbul’da Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ankara’da Ege Vadisi ile İncek Dünyası projelerinde geçerli olacak.