20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO son durum

Sinpaş GYO son durum

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

Sinpaş GYO yayımladığı kitaplara yenisini ekledi!

Pazarlama dünyasının duayeni olarak tanınan Güney Avustralya Üniversitesi Profesörü Byron Sharp tarafından kaleme alınan ‘Markalar Nasıl Büyür?’ kitabı, yöneticilere ezber bozan yeni stratejiler geliştirmeleri için öneriler sunuyor.

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

SPK'nın Sinpaş GYO incelemesinde son durum ne?

Sinpaş GYO'nun yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, inşaat işlerinde 'örtülü kazanç' sağladıkları gerekçesiyle 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya geldi.

Sinpaş GYO, Queen Bomonti'yi Dubai Cityscape'te satışa sundu!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape'te yılın son çeyreğinde lansmanım yapacağı Queen Bomonti başta olmak üzere 4 projeyi Arap Yarımadası'nın önde gelen yatırımcılarının beğenisine sundu.

Sinpaş GYO İncek projelerinde 80 ay 0 faizle! Son gün 31 Mart!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Evinizin ilk hediyesi Sinpaş'tan! Son gün 31 Ocak!

Sinpaş GYO Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında daire satın alacak herkes için Teknosa'da 5 bin TL hediye çeki veriliyor. Son gün 31 Ocak...

Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu!

40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu. Genel Müdür Seba Gacemer, Sancaktepe'nin son dönemde İstanbul'un en çok değer kazanan lokasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Sinpaş GYO 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini satışa çıkardı!

SİNPAŞ GYO, Sinpaş Grubu'nun 40'ıncı yaşını kutlayarak, projeler yılı ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini daha satışa sundu. Sinpaş GYO, Ankara'da büyüyen İncek Dünyası'nın son halkasını İncek Green projesiyle geliştirdi.

Sinpaş GYO’dan iki yeni proje: Ankara’da İncek Green, İstanbul’da Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa sunarak, Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’ün son çeyreğinde de hız kesmedi...

Sinpaş GYO Bursa Modern'den anlamlı destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, son olarak Samanlı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin uygulamalı eğitim binasında gerçekleştirdiği dış ve iç tefriş ile duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Sinpaş GYO, üç ilde yılın son firsatı kampanyasını başlattı!

Kasım ayına yeni bir kampanya ile girdiklerini söyleyen Barış Ekinci, '"Yılın Son Fırsatı' adıyla başlattığımız yeni kampanyamız kapsamında vade farksız olarak Sinpaş GYO bünyesinde özel ödeme planları getirdik" dedi...

Sinpaş GYO'dan yılın son fırsatı!

Gayrimenkul sektöründeki 40 yıllık tecrübesi ile Türkiye’de konut anlayışını değiştiren Sinpaş GYO, projelerinde Eylül ayında ‘Çok net’ sloganıyla uyguladığı kampanyanın ardından bu ay ‘Yılın son fırsatı’ adıyla yeni bir kampanya daha başlattı

Sinpaş GYO "Yılın son fırsatı" kampanyası başladı!

Sinpaş GYO, projelerinde Eylül ayında ‘ Çok net ’ sloganıyla uyguladığı kampanyanın ardından bu ay ‘ Yılın son fırsatı ’ adıyla yeni bir kampanya daha başlattı.

Sinpaş GYO İstanbul Saraylarında çok net fiyat! Son gün 30 Ekim!

Teslimlerin hemen yapıldığı Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesinde fiyatlar 30 Ekim tarihine kadar yüzde 10 oranında indirimli olarak satılıyor. Halkalı İstanbul Sayarlarında daireler 276 bin 492 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO son durum Haberi

Sinpaş GYO son durum

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP’ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Türkiye’de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye’ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurt dışı kaynaklı ilginin ve Türkiye’deki nüfus artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz ” dedi.


Sinpaş GYO...