20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO yatırımları

Sinpaş GYO yatırımları

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

Sinpaş GYO yayımladığı kitaplara yenisini ekledi!

Pazarlama dünyasının duayeni olarak tanınan Güney Avustralya Üniversitesi Profesörü Byron Sharp tarafından kaleme alınan ‘Markalar Nasıl Büyür?’ kitabı, yöneticilere ezber bozan yeni stratejiler geliştirmeleri için öneriler sunuyor.

Sinpaş GYO'da net kar 2014'te 89 milyon TL'ye yükseldi!

Sinpaş GYO'nun 29 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında 2010-2015 yılları arasında Türk Hava Yolları'nın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Hamdi Topçu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Sinpaş GYO’dan iki yeni proje: Ankara’da İncek Green, İstanbul’da Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa sunarak, Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’ün son çeyreğinde de hız kesmedi...

Sinpaş GYO 2013 yılı cirosu 522 milyon TL'ye ulaştı!

2013 dördüncü çeyrekte Sinpaş GYO, 185 milyon TL'ye ulaşırken yıl toplamında 522 milyon TL ciroya ulaştı. Şirketin kârı ise 2013'te yıllık yüzde 76'lık düşüşle 19 milyon TL oldu...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Özgür Fırat Certel, Sinpaş GYO Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Özgür Fırat Certel'in Sinpaş GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Sinpaş GYO yatırımları Haberi

Sinpaş GYO yatırımları

Sinpaş, Ankara Altmoran projesinin tamamlanan etabından elinde kalan konutları, tekstilcilerin stok eritmekte kullandığı bir teknikle satışa çıkardı. Bir ay boyunca süren Çadır Günleri’nde yüzde 30 indirimle konut sattılar. Gösterilen ilgi, Servet GYO Genel Müdürü ve Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik’i bile şaşırtmış. “Tekstilciler bunu çok sık yapar. Bizim çadır, fikir ortaya çıktığında aklımızda olandan çok daha konforlu ve şık oldu, ilgi de çok yoğundu. 3 bin 500 kişi ziyaret etti” diyor.

Sinpaş Grubu’nun amiral gemisi olarak nitelendirilebilecek Sinpaş Yapı, üstlendiği projelerin büyüklüğü bakımından, halka açık iki şirketinden Sinpaş GYO kadar (diğeri Servet GYO) büyüklüğe sahip. Yürüttüğü en büyük proje ise çadır günleriyle “tişört” gibi sattıkları Altınoran... Hemen yanı başında inşa ettikleri “Ankara Marina” projesi ile birlikte 2...