29 / 03 / 2024

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik

Ülke içinde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelere karşın yılda 3 bin konut satışı hedefiyle yola devam ettiklerini belirten Çelik, “En kötü senaryoda sektör yüzde 30 küçülse bile biz yılda 3 bin ev satarız. Kalan bölümü diğer şirketler paylaşır” dedi.

Avni Çelik; Konut satışlarında 3 bin adetlik pay almak istiyoruz!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik,"İstanbul'da 130 bini olmak üzere Türkiye'de geçen yıl 1.2 milyondan fazla konut satıldı. Şirket olarak bunun içinden 3 bin adetlik pay almak istiyoruz. " dedi.

Avni Çelik: Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz!

1974'te kurulduğundan bu yana yer yıl büyüdüklerini söyleyen Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, geçtiğimiz yıl 40. yılını kullandıklarını ve 6 milyar TL ciro elde ettiklerini açıkladı...

Sinpaş GYO, 8 tane proje yapacak!

Avni Çelik, son aylarda ülke gündeminde yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerle ilgili ilk kez konuştu. Yaşanan olayların inşaat sektöründe kriz yaratmayacağını belirten Çelik, “Gürültü patırtı içinde sükûnetle dolaşıyoruz” dedi.

Avni Çelik kimdir?

İlk iş deneyimine 13 yaşında hattat olarak başlayan ve şuan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Avni Çelik kimdir? Avni Çelik'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO'nun 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu Yönetim Kurulu Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Sinpaş GYO 2 nolu yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO tarafından 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu yönetim kurulu raporu KAP'ta yayınlandı. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik Haberi

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik

TÜRKİYE’de konut sektörüne olan talebin hem yurtiçinde hem de yurtdışında artarak devam ettiğini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, bu talebe karşın mazeret bularak oturmayı, üretimden geri kalmayı hiç düşünmediklerini söyledi. Konut sektörü için 2015’in zor bir yıl olduğunu, seçimler ve terör olaylarının olumsuz etkisinin yaşandığını söyleyen Çelik “ Gelin bir senaryo yazalım. Ekonomi bu yıl 4-4.5, inşaat sektörü ise yüzde 6 büyür. Ama biz yüzde 30 gibi ciddi bir gerileme olduğunu varsayalım. Bu durumda İstanbul’da yılda 130 bin yerine 100 bin ev satılır. Lokasyonumuz, projelerimiz, hedef kitleye ulaşmaktaki ustalığımız, piyasaya verdiğimiz güven ve marka değerimizle önce biz 3 bin ev satarız, kalanı diğer şirketler paylaşır” dedi. 


HEDEF 1.5 MİLYAR LİRA CİRO 

2015 yılında Sinpaş Yapı’da 916, Sinpaş GYO’da...