16 / 04 / 2024

sinpaş indirim kampanyası

sinpaş indirim kampanyası

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel 10 bin lira indirim!

7-8 Mart tarihlerinde geçerli olacak kadınlara özel kampanya ile Sinpaş GYO, konut alanlara 10 bin liralık indirim yapıyor. Kampanya, Boshporus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde ge

Sinpaş Evleri'nde Öğretmenler günü kampanyası! 10 bin TL indirim!

Sinpaş GYO, Öğretmenler Günü kampanyasıyla, tüm projelerinde öğretmenlere özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor...

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim yapılıyor...

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'nin indirim kampanyasıyla kapatılan borç 817 milyon TL'yi aştı!

TOKİ’nin, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yüzde 20 indirim kampanyasına yoğun talep geldi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) bu yıl borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için yüzde 20 indirim kampanyası düzenledi. TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son gün yarın!

Satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut sahipleri için yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 2 gün!

TOKİ'nin borcunu erken kapatmak isteyen konut alıcıları için başlattığı kampanya devam ediyor. TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 2 gün kaldı.

TOKİ indirim kampanyası son gün!

174 bin 441 konuttan faydalanacağı kampanya için geri sayım başladı. İşte TOKİ indirim kampanyası son gün...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 3 gün!

22 Ağustos'ta başlayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için artık sona gelindi. Kampanyadan faydalanmak için son 3 gün..

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son bir hafta!

22 Ağustos'tan bu yana devam eden TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son bir hafta. Geri sayımın başladığı kampanyadan 175 bin vatandaş faydalanabilecek.

2016 TOKİ indirim kampanyası!

İlk 5 günde 5 bin kişinin başvuruda bulunduğu 2016 TOKİ indirim kampanyası 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün!

22 Ağustos'ta başlayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün.. Yoğun ilginin geldiği kampanyadan 175 bin vatandaş faydalanabilecek...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası kredi şartları!

Kampanya için başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar devam ediyor. İşte TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası kredi şartları...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor!

TOKİ borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yüzde 20 indirim kampanyası başlatmıştı. TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

sinpaş indirim kampanyası Haberi

sinpaş indirim kampanyası

Sinpaş GYO’nun 15 Ocak'a kadar devam edecek olan “Son dakika” kampanyası, İnşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadan yüzde 30’un üzerinde bir avantajla konut sahibi yapacak. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli illerinde bulunan bütün projelerinde geçerli olacak kampanya üstelik 0,98 vade oranı ve 120 ay için geçerli sayılacak. 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ahmet Çelik, dolardaki yaşanan dalgalanmalar inşaat sektöründe de paralel olarak malzeme ve girdi maliyetlerinin artmasına neden oldu. 12 ayda tüm maliyetlerde %45’lere varan oranlarda artış yaşandı. Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik. Fakat 2019 yılından itibaren sektördeki fiyatlara imalat maliyetlerindeki artışın yansıyacağını, dolayısıyla 2018 fiyatlarıyla konut alımının çok daha karlı hale geleceğini belirtti. Çelik, Konut kredi faiz oranlarındaki indirim ve ödeme...