25 / 04 / 2024

sinpaş köyceğiz iletişim

sinpaş köyceğiz iletişim

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 daire yer alıyor. Projede Ramazan ayına özel 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Sinpaş Köyceğiz’de peşin fiyatına yüzde 20 indirim!

291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini bulurken, sınırlı sayıdaki 3+1 daireler için ödeme planı dahilinde 48 aya kadar şirket bünyesinde vade farkı ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Sinpaş Köyceğiz yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor!

Anadolu yakasının yüksek kazançlı yatırım bölgesi Sancaktepe’de bulunan Sinpaş Köyceğiz’de ayrıcalıklar yanı başınızda. Sinpaş Köyceğiz, Kır, Patika ve Asma Bahçe Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği bulunuyor

Sinpaş Köyceğiz'de yüzde 12 indirim!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Sinpaş Köyceğiz'de yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olmak mümkün. 120 aya kadar vade imkanının bulunduğu projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.

Sinpaş Köyceğiz satılık daire!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 291 adet daire mevcut. Sinpaş Köyceğiz satılık daire teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Köyceğiz fiyatları ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Sinpaş Köyceğiz Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Köyceğiz fiyatları ne kadar?

Sinpaş Köyceğiz'de yüzde 15 erken bahar indirimi!

Sinpaş en yeni projesi Köyceğiz ile güneydeki o huzurlu hayatı İstanbul’a taşıyor. Sinpaş Köyceğiz’de, 1+1’den 4+1’e uzanan daire seçenekleri yer alıyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde vade farksız 80 taksit!

Sinpaş 40.yıl kampanyasına göre yüzde 50 peşinat sonrasında 80 aya kadar taksitlendirme yapılan Sinpaş Köyceğiz projesi toplam 291 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek...

Sinpaş Köyceğiz adres bilgileri!

Sinpaş Köyceğiz adres bilgileri ; Abdurrahmangazi mahallesi Şehit Hasan Genç Sokak No:6 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer alıyor. Sinpaş Köyceğiz'de 291 daire yer alıyor...

Sinpaş Köyceğiz adres!

Sinpaş Köyceğiz adres şu şekilde; Abdurrahmangazi mahallesi Şehit Hasan Genç Sokak No:6 Sancaktepe/İstanbul. Sinpaş Köyceğiz projesinde yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe ödemeleri!

Sinpaş imzası ile inşa edilen ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçriilen Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe ödemeleri ile ilgil ibilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Projede yüzde 10 peşinatla konut satın alınabiliyor.

Sinpaş Köyceğiz satış ofisi!

Sinpaş Köyceğiz satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Sinpaş Köyceğiz projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Sinpaş Köyceğiz fiyatları!

Sinpaş Köyceğiz fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Yapı Köyceğiz Evleri projesinde 5 ile 15 katlı 13 blok halinde toplam 291 adet konuttan meydana geliyor

Sinpaş Köyceğiz daire fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe' de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz daire fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Sinpaş Köyceğiz projesinden banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün...

Sinpaş Köyceğiz iletişim!

Sinpaş Köyceğiz iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla Köyceğiz'de kaçak yapıya geçit yok!

Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde "Kaçak Yapı"nın önüne geçmek için çalışma başlattı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde 25 bin TL'lik Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 daire yer alıyor. Projede Ramazan ayına özel 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan indirimi!

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan kampanyası kapsamında 25 bin TL indirim uygulanıyor. Sinpaş Köyceğiz'de 3+1'lerin fiyatları 756 bin 960 TL'den başlıyor...

sinpaş köyceğiz iletişim Haberi

sinpaş köyceğiz iletişim

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz  projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor.



Sinpaş Köyceğiz Evleri 291 konuttan meydana geliyor. Projede dairelerin alanları 159 ila 275 metrekare arasında değişiyor. 26 bin metrekare alanda inşa edilen projede 3+1 ve 3,5+1 bahçe katı dairelerin satışları devam ediyor. 



Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesinde sauna, fitness, meyve bahçeleri, dinlenme terasları, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.






Sinpaş Köyceğiz projesinde 25 bin TL'lik Ramazan indirimi!

Sinpaş Köyceğiz projesinde Ramazan ayına özel 25 bin TL indirim fırsatı sağlanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede fiyatlar 756 bin 960 TL'den başlıyor. 



Sinpaş Köyceğiz Evleri vaziyet planı





Telefon: :444 1974

Web : sinpaskoycegiz.com.tr

Nurşah...