20 / 04 / 2024

Sinpaş yakacık projesi

Sinpaş yakacık projesi

Yakacık’ta Sinpaşa ait inşaat projesi yargı tarafından iptal edildi. Ancak, İBB tarafından bir kez daha meclisten geçirilen proje, CHP’li üyelerin yeniden yargıya gitmesini engellemek için askıya çıkarılmıyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları!

Toplam 152 daireden meydana gelen Kartal Marmara Loft Yakacık projesi Ekim 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Yakacık Tual Adalar fiyat ve ödeme planı!

İstanbul Kartal Yakacık'ta yükselen Tual Adalar projesi 470 daireden oluşuyor. Proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. İşte Yakacık Tual Adalar fiyat ve ödeme planı...

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

AND Pastel Evleri Yakacık ev fiyatları!

İstanbul Kartal Yakacık'ta yükselen AND Pastel projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. AND Pastel fiyatları 501 bin TL'den başlıyor...

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Konutları Yakacık fiyat listesi!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Tual Adalar projesi Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Tual Adalar Konutları Yakacık fiyat listesi 333 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Sinpaş yakacık projesi Haberi

Sinpaş yakacık projesi

Yakacık’ta Sinpaşa ait inşaat projesi yargı tarafından iptal edildi. Ancak, İBB tarafından bir kez daha meclisten geçirilen proje, CHP’li üyelerin yeniden yargıya gitmesini engellemek için askıya çıkarılmıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yargının iptal ettiği Sinpaş projesini hayata geçirmek için “askı oyunu”na başvurduğu ortaya çıktı. Yargının iptal ettiği projeyi ufak değişikliklerle meclisten jet hızıyla yeniden geçiren İBB, CHP’li meclis üyelerinin yeniden yargıya gitmesini ve itiraz etmesini engellemek için projeyi askıya çıkarmadan bekletiyor. Mevzuata göre ise proje askıya çıkarılmadığı sürece iptali için yargıya gidilemiyor. Aradan geçen zamanda ise Sinpaş Projesi bütün hızıyla devam ediyor.


“SİNPAŞ’IN ÖNÜNE YATTILAR”

İBB meclisinin CHP’li meclis üyesi Hakkı Sağlam bu duruma isyan etti. “Sinpaş’ın önüne yatılıyor” diyen sağlam Taraf’a yaptığı açıklamada şöyle konuştu “Yargı kararı çıkınca inşaat kısa bir süre...