26 / 04 / 2024

sinpaş yenisahra kentsel dönüşüm

sinpaş yenisahra kentsel dönüşüm

Yenisahra’nın ‘ticari alan imarlı’ bölümünün tamamıyla Sinpaş ilgileniyor. Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, “Bölgede 105 bin metrekare alanda 350 bin metrekare inşaat alanı planlıyoruz” dedi.

Yenisahra'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Yenisahra’nın ‘ticari alan imarlı’ bölümünün tamamıyla Sinpaş ilgileniyor. Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, “Bölgede 105 bin metrekare alanda 350 bin metrekare inşaat alanı planlıyoruz” dedi.

Kentsel Hizmetler, yeni projelerle büyüyor!

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, yeni projeleri bünyesine katarak cirosunu artırmayı hedefliyor.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros Mahallelerine dönüşüm piyangosu!

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm planı 202 hektar alanı kapsıyor. Mevcut 3 bin 340 binadaki toplam 12 bin ünite yıkılarak, 1000 yeni bina inşa edilecek ve ünite sayısı 24 bin olacak.

Yenisahra 5 yıldır kentsel dönüşüm bekliyor!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nde 5 yıldır kentsel dönüşüm bekleniyor. İmar planları beklenen mahallelerde kentsel dönüşüm ne durumda?

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Ataşehir Yenisahra'da gerçekleşecek kentsel dönüşümü değerlendirdi. Çulhalık, “Yenisahra kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge” dedi.

Kentsel dönüşümle gecekondu ve gökdelen komşu oldu!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hem o bölgelerin hem de riskli evlerde yaşayanların kaderini değiştiriyor. Fikirtepe’de 100 metrekare arsa payı olan biri dönüşümün sonunda 2 milyonluk mülke sahip olurken bu rakam Yenisahra’da 1-1.5 milyon, Bomonti’de 1 milyon, Piyalepaşa’da ise 1.6 milyon lirayı buluyor

Sinpaş Küçük Çamlıca'da kentsel dönüşüme başlıyor!

İstanbul Fikirtepe, Yeni Sahra, Kartal ve Göztepe bölgesi kentsel dönüşüm projelerinin öne çıktığı yerler. Her yerde inşaat yükseliyor.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

Ege Yapı Yenisahra'da 100 dönümlük kentsel dönüşüm hedefliyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlayan kentsel dönüşüm projesinin bölgelerinden biri olan Yenisahra'da hedefin 100 bin metrekareye ulaşabilmek olduğunu belirtti.

EgeYapı Group kentsel dönüşümü Yenisahra'ya tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli oyuncularından EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini ve yakınlarını gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi.

EgeYapı Group Yenisahra’daki arsa sahipleri ile buluştu!

EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı davetlilere kentsel dönüşüm sürecinin öneminden bahsetti.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm için imar planları bekleniyor!

İSTANBUL Ataşehir'de yer alan Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm imar planlarına takıldı. İki yılı aşkın bir süredir hak sahipleriyle görüşerek anlaşma imzalayan inşaat firmaları bölgede çalışmalara başlamak için imar planlarını bekliyor.

Kentsel dönüşümde firmaların gözü Yenisahra'da!

İstanbul'un birçok bölgesinde kentsel dönüşüm arayışına giren firmalar Yenisahra'ya odaklandı. Fikirtepe gibi kentin önemli bir noktasında yer alan bölgede planların çıkmasını bekleyen firmalar bir taraftan dönüşüm için vatandaşları ikna etmeye çalışıyor.

sinpaş yenisahra kentsel dönüşüm Haberi

sinpaş yenisahra kentsel dönüşüm


İstanbul’un Anadolu yakasında, Ataşehir ile Kadıköy arasındaki en gözde ‘kensel dönüşüm’ alanlarından biri olarak dikkat çeken Yenisahra Mahallesi’ne adeta piyango çıktı. Ataşehir’de inşaatı Ağaoğlu tarafından sürdürülen İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) çok yakın olan mahallenin ‘ticaret alanı imarlı’ olan bölümünün tamamı için Sinpaş hak sahipleriyle masaya oturdu. Mahalle’nin konut imarlı bölgesinde, DKY, Ege Yapı, Tahincioğlu, Vartaş, Mimtaş gibi firmalar hak sahipleriyle büyük ölçüde imzaları atarken, Sinpaş da mahallenin Türkarslan Sokak ile Metro Grosmarket arasında kalan büyük bölümü için görüşmelerini sürdürüyor. 


105 DÖNÜMLE ANLAŞACAĞIZ

Sinpaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sinpaş Yapı, kentsel dönüşüm projeleri için kurduğu ekiple 2.5 yıldır araştırma yapıyor ve geçen yıl Yenisahra’da ofis açtı. Yenisahra’da ‘ticari alan imarlı’ iki adanın Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne yakınlığı ile öne çıktığını belirten Sinpaş...