25 / 04 / 2024

sinpaşın aktifi

sinpaşın aktifi

Sermaye Piyasası Kurulu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nin yapmış olduğu, sermayesinin %10' unun altında kalan payların şirket aktifinde tutmak istediğini belirten başvurusunu onaylandı...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Sinpaş'ın 10 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

Sinpaş’ın, ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklandığı şirketi Servet GYO, esnaf ve KOBİ’lere yönelik inşa ettiği yeni nesil ‘iş hanında’ bir kampanyaya başladı.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Sinpaş'tan finansın kalbinde ev aldıran süper plan!

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Aydos Country'de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!

Aydos Country’de Sinpaş ve Arı Leasing’in geliştirdiği ‘konutta finansal kiralama sistemi’ ile evinizi bankasız, kredisiz kolayca alabilirsiniz. Sinpaş’ın bu kaçırılmayacak yeni yıl kampanyası sadece 50 konutla sınırlı...

Sinpaş, İngilizlerden aldığı ticaret merkezini kara geçirdi!

Sinpaş'ın Almanya Frankfurt’ta İngilizlerden satın aldığı ticaret merkezini zarardan kâra geçirdi. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Kiracı sayısını 4 yılda yüzde 641, kira gelirini yüzde 306 artırdık" dedi. 

sinpaşın aktifi Haberi

sinpaşın aktifi


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz 12.08.2013 tarihinde yaptığı KAP açıklaması ile, geri almış olduğu ( 3.960.000 adet) ve sermayenin %10'unun altında kalan payların 6102 sayılı TTK'nın izin verdiği şekilde Şirketimiz aktifinde taşınmaya devam etmesine izin verilmesi ve mevcut sermaye azaltımı başvurumuzun bu talebimizin sonuçlandırılmasından sonra dikkate alınması hususlarını değerlendirmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunduğunu duyurmuştur.


SPK Karar Organı'nın 23.08.2013 tarih ve 29/954 sayılı toplantısında;

Şirketimizin geri almış olduğu, çıkarılmış sermayesinin %10'undan daha düşük tutardaki payların TTK'nın 379 ila 389'uncu maddeleri çerçevesinde Şirketimiz aktifinde tutulabileceğine karar verilmiştir.


Belirtilen karar yazısı, 27.08.2013 tarihinde Şirketimize ulaşmıştır. Şirketimiz geri alınmış payları aktifinde tutmaya devam etmek üzere, daha önce yapmış olduğu sermaye azaltım başvurusunu geri çekmek için Kurula başvuruda...