19 / 04 / 2024

sinpaşın spk başvurusu

sinpaşın spk başvurusu

Sermaye Piyasası Kurulu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nin yapmış olduğu, sermayesinin %10' unun altında kalan payların şirket aktifinde tutmak istediğini belirten başvurusunu onaylandı...

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır 2023? Ücretli öğretmen maaşı kaç TL? Başvurmak isteyenler şimdi bakın! 

2023-2024 Eğitim yılının başlamasına kısa bir zaman kala ücretli öğretmenlik başvuruları gündeme geldi. Peki Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır 2023?

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı ile ilgili detaylar peş peşe belli oldu. 28 Nisan'da başvuruları başlayan personel alımının şartları neler? 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

sinpaşın spk başvurusu Haberi

sinpaşın spk başvurusu


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz 12.08.2013 tarihinde yaptığı KAP açıklaması ile, geri almış olduğu ( 3.960.000 adet) ve sermayenin %10'unun altında kalan payların 6102 sayılı TTK'nın izin verdiği şekilde Şirketimiz aktifinde taşınmaya devam etmesine izin verilmesi ve mevcut sermaye azaltımı başvurumuzun bu talebimizin sonuçlandırılmasından sonra dikkate alınması hususlarını değerlendirmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunduğunu duyurmuştur.


SPK Karar Organı'nın 23.08.2013 tarih ve 29/954 sayılı toplantısında;

Şirketimizin geri almış olduğu, çıkarılmış sermayesinin %10'undan daha düşük tutardaki payların TTK'nın 379 ila 389'uncu maddeleri çerçevesinde Şirketimiz aktifinde tutulabileceğine karar verilmiştir.


Belirtilen karar yazısı, 27.08.2013 tarihinde Şirketimize ulaşmıştır. Şirketimiz geri alınmış payları aktifinde tutmaya devam etmek üzere, daha önce yapmış olduğu sermaye azaltım başvurusunu geri çekmek için Kurula başvuruda...