29 / 03 / 2024

Sırbıstan

Sırbıstan

KC Group, İstanbul'daki 3 konut projesinin finansman sorununu ABD'li bir perakende grubu ile yapacağı ortaklık ile çözüyor

Kiracı mağduru doktora mahkemeden sevinçli haber! 20 ayın sonunda kiracısını tahliye etti!

20 aydır kiracısı ile mücade eden ünlü doktor Dağıstan Ayan'a mahkemeden sevinli haber geldi. Kiracısını çıkardığını duyuran Dağıstan mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sterlin dolar karşısında güç kazandı! Peki sterlin bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 sterlin kuru

Sterlin kuru son zamanlarda dolar karşısında çöküş yaşadı.  Pazartesi günü görülen 1,0530 dolardaki dip seviyesinden yüzde 8 yükseliş kaydetti. Böylece sterlin türbülansın başladığı seviyeye geri dönmüş oldu. Peki bugün sterlin ne kadar? Sterlin kaç dolar?

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin düzenini bozmadı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Büyükçekmece Silivri hattına metrobüs geliyor!

İlker Gürbüz toplu ulaşım sorununu çözmek için Kadir Topbaş ile yaptıkları görüşmenin detaylarını açıkladı. Büyükçekmece Silivri hattı üzerindeki metrobüs projesine başlandığını belirten Gürbüz, metronun da 2019 projelerine dahil edileceğini söyledi.

Veraset ve intikal vergisi Mayıs ayında başlıyor!

Veraset ve intikal vergisi, 7338 sayılı kanun gereğince ödeniyor. Bu vergi malların ivazsız olarak bir şahıstan diğer şahsa intikali halinde ödeniyor. 2016 Veraset ve intikal vergisi Mayıs ayında başlıyor..

Stan Kroenke, Teksas'taki 725 milyon dolarlık araziyi satın aldı!

Amerikan futbolu takımlarından Los Angeles Rams'in sahibi ve İngiliz futbol kulübü Arsenal'in de hissedarı olan Stan Kroenke, Teksas'ta bir süredir satılık olan ABD'nin en geniş çiftliği konumundaki araziyi satın aldı.

Müteahhitlik belgesi alan kişi sayısı çoğaldı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı TahirTellioğlu, müteahhitlik yetki belgesi alan kişi sayısının giderek arttığına dikkati çekerek, "Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, inşaat sektörünün türbülansa girmesine sebep

Veraset ve intikal vergisinin süresi nedir?

Taşınmaz malların veraset tarikiyle veya her hangi bir suretle olursa olsun ivazsız bir tarzda bir şahıstan diğer şahsa intikali Veraset ve İntikal Vergisine tabi tutuluyor. Peki, veraset ve intikal vergisinin süresi nedir?

Balkanlar'da 646 büyük hidroelektrik santrali inşa edilecek!

Arnavutlukta 435, Makedonya’da 400, Bulgaristan’da 400, Sırbıstan’da 700, Bosna’da 100, Macaristan’da 100; Karadağ’da 70 ve Slovenya’da 50 baraj inşaatı planlanıyor...

Balkanlarda 2 bin baraj inşaatı başlıyor!

Arnavutlukta 435, Makedonya’da 400, Bulgaristan’da 400, Sırbıstan’da 700, Bosna’da 100, Macaristan’da 100; Karadağ’da 70 ve Slovenya’da 50 baraj inşaatı planlanıyor. 646 büyük hidroelektrik santralinin dörtte birinin milli parklara kurulması planlanıyor.

Sırbıstan Haberi

Sırbıstan

Finansman sorunu nedeniyle İstanbul'da inşaatı devam eden 3 projede sıkıntı yaşayan KC Group, ABD'li bir perakende grubuyla söz kesti. KC Group Eş Başkanı Hızır Demir, bürokratik işlemler nedeniyle son imzaların atılmadığını ama anlaşmanın sağlandığını söyledi. Demir, “Kendilerinin Avusturya ve Macaristan'da market zincirleri var. Türkiye'de de bir perakende grubuyla işbirliği yapıyorlar. Bize hem üç projede sermaye desteği sağlayarak tamamlanmasına yardımcı olacaklar hem de çok daha büyük projelerin taahhüt işlerini KC Group'a yaptıracaklar. Hedeflerinde büyük şehirlerde önemli noktalarda perakende binaları yapmak da var” dedi.

ÇÖPÇATAN ARACI OLDU
Yabancı ortakla, Türkiye'de şirket evliliklerine çöpçatanlık yapan bir aracı şirket sayesinde 5-6 ay önce tanıştıklarını anlatan Hızır Demir, “Yabancı ortaklık kurmak süreç gerektiriyor. Bu sürede kendilerini ikna etmek mümkün oldu” dedi. Ortaklarının 10 gün...