19 / 04 / 2024

Sirkeci-Harem

Sirkeci-Harem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İDO'nun Tuzla'da inşa ettirdiği 4 yeni nesil arabalı vapurdan ilki olan "Suhulet" törenle denize indirildi. Ekim ayında hizmete girecek arabalı vapur, Sirkeci-Harem arasını 25 dakikadan 8 dakikaya indirecek.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Sirkeci-Harem Haberi

Sirkeci-Harem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) Tuzla Çeksan Tersanesi'nde inşa ettirdiği 4 yeni nesil arabalı vapurdan ilki olan "Suhulet", düzenlenen törenle denize indirildi. 1872 yılında hizmete konulan ilk arabalı vapur olan "Suhulet"in adı konulan yeni nesil arabalı vapur Sirkeci-Harem arasını 25 dakikadan 8 dakikaya indirecek.

Tuzla'daki Çeksan Tersanesi'nde düzenlenen törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'un ulaşım sorununu çözmek için attıkları önemli adımlar kapsamında deniz ulaşımının toplu ulaşım içindeki payını yüzde 3'ten yüzde 10'a çıkardıklarını, yüzde 7 olan raylı sistemin payını artırmak...