25 / 04 / 2024

Şırnak 5 mahalle riskli alan ilanı

Şırnak 5 mahalle riskli alan ilanı

Şırnak ili, Merkez ilçesi, Cumhuriyet, Gazipaşa, İsmetpaşa, Yeni ve Yeşilyurt Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul’daki 5 mahalle için mahkemeden şok karar! Resmen açıklandı!

İstanbul'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onay verilen 3 bin 275 hektarlık alanlı ve doğal sit koruması altındaki Beykoz’un beş mahallesine ilişkin imar planlarının yürütmesi mahkeme tarafından durduruldu. İşte ayrıntılar...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesine 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 1'nci oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için 5 firmadan teklif geldi. İşte 2. Kısım için teklif veren o firmalar...

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat!

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle yeni etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Şırnak'ta 14 bin 522 konut inşa edildi!

5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından bombalanan Şırnak devlet eliyle yeniden yaşama kavuştu. Bu süre içerisinde kentte 14 bin 522 konut inşa edildi. 

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'de yüzde 5 peşinatla!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesiyle ilgili tüm detaylar...

Murat Kurum: 5 yılda 1.5 milyon konut dönüştürülecek!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "5 yılda 1.5 milyon konut dönüştürülecek" dedi.

Şırnak 5 mahalle riskli alan ilanı Haberi

Şırnak 5 mahalle riskli alan ilanı
Şırnak ili, Merkez ilçesi, Cumhuriyet, Gazipaşa, İsmetpaşa, Yeni ve Yeşilyurt Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Karar için