27 / 04 / 2024

Şırnak konut teslimleri

Şırnak konut teslimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı başlatıldı ve bu konutların 2 gün sonra tamamını vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi.

Şırnak'ta terör mağdurlarının konut inşaatı tam gaz!

3 yıl önce Şırnak'ta teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan vatandaşları için inşa edilen 5 bin 716 konuttan 3 bin 746'sı tamamlandı. Ayrıca, 304 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. 

Şırnak'taki 6 bin 500 konut teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

Konut teslimlerinde KDV oranları nasıl belirleniyor?

Konut teslimleri ile ilgili katma değer oranları için 3 farklı oran uygulanıyor. Peki bu oranlar neler? İşte 2021 konut KDV oranları ve detayları...

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

TOKİ Antalya Akseki'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki projesindeki 50 adet konut için teslim tarihleri 20 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 arası olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi kapsamında yer alan 466 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Şırnak konut teslimleri Haberi

Şırnak konut teslimleri

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir oteldeki İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basına kapalı yapılan toplantıdan sonra açıklama yapan Bakan Kurum, şunları söyledi:

"Şırnak ne yazık ki terör olayları sebebiyle, çukur siyasetinden, terör olaylarından çok ciddi zararlar gördü. Hem şehirlerimiz hem vatandaşlarımız bu noktada çok önemli mücadeleler verdiler. Hamdolsun bugün terörün bütün izleri ortadan kaldırılmak suretiyle şehrimiz bambaşka bir hüviyete kavuştu. Artık bugün hepimiz yeni Şırnak'ı konuşuyoruz. Gerçekleştirilen her proje Şırnak'ta Şırnaklı vatandaşlarımızın hak ettiği şekilde, vatandaşımız bugün Edirne'de, Muğla'da, Antalya'da nasıl bir yaşam sürdürüyorsa Şırnak'ta, ilçelerinde de aynı yaşamı aynı kaliteyi aynı standardı sağlayacak çalışmaları tüm ekibimizle sürdürmeye gayret gösteriyoruz."

"Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı...