19 / 04 / 2024

şırnakta Meştepe HES Projesi için toplantı

şırnakta Meştepe HES Projesi için toplantı

Şırnak İli, Beytüşşebap ilçesi sınırları içerisinde enerji üretimi amaçlı 78,60 MWe/ 84,52 MWm kurulu gücünde Meştepe HES Projesi'nin yapılıp işletilmesi planlanmaktadır. Halkın katılım toplantısı 20 Ağustos 2013'te düzenlenecek...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kirazlıtepe'nin 103 dönümü kentsel dönüşüme hazır!

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüme mahkeme ‘dur’ dedi!

Üsküdar'ın Kirazlıtepe Mahallesi sakinlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açtığı dava sonucunda yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 31 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 34 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tepar Tekstil Arnavutköy'deki arsasını 4 dönüme çıkarttı!

Tepar Tekstil’in patronları Sultan Tepe ve Hasan Tepe, 7 yıl önce Hadımköy’deki fabrikaya bitişik 3 dönümlük arsa satın aldı. Arsa için 3 kişi ile arsa ortağı olundu ve arsa 4 dönüme çıkarıldı.

Yusufeli Barajı ve HES inşaatının yüzde 60,6'sı tamamlandı!

Artvin'de, yapımı devam eden Yusufeli Barajı ve HES inşaatında sona yaklaşılıyor. Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak projede yüzde 60,6 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Hayat Tepe 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hayat Tepe'de yer alan 40 konut,  2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 43 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tepe Aura’da lansman öncesi satışlar başladı!

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

Yusufeli Barajı'nda yüzde 62 fiziki gerçekleşme sağlandı!

Artvin'in Yusufeli İlçesi’nde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES Projesi'nde yüzde 62 fiziki gerçekleşme sağlandı. Projenin inşaatında profesyonel dağcılar çalışıyor.

TOKİ Üsküdar'da kentsel dönüşüme gidiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Üsküdar'da dönüşüme gidiyor. Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alınacak.

Yusufeli Barajı ve HES inşaatında son durum!

Artvin'de yapımı tamamlandığında Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek kemer barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatında yüzde 58 fiziki gerçekleşme sağlandı.

şırnakta Meştepe HES Projesi için toplantı Haberi

şırnakta Meştepe HES Projesi için toplantı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DUYURU


Reis RS Enerji Elektrik üretimi motorlu araçlar tütün ürünleri dağ. paz. san. tic. a.ş. tarafından Şırnak İli, Beytüşşebap ilçesi sınırları içerisinde enerji üretimi amaçlı 78,60 MWe/ 84,52 MWm kurulu gücünde Meştepe HES Projesi'nin yapılıp işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için halkın katılım toplantısı düzenlenecek.



Toplantı Yeri: Beytüşşebap Öğretmen Evi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Toplantı Yerinin Adresi: Elki Mahallesi Yusuf Dursun Caddesi Beytüşşebap/ŞIRNAK

Toplantı Tarihi: 20.08.2013

Toplantı Saati:...