25 / 04 / 2024

Şişecam Topluluğu mimarlık haftası

Şişecam Topluluğu mimarlık haftası

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Ekşi tarafından kuruldu. 

Vira İç Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira İç Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile Uğur Mürekepçi ve Muhammed Nur Yaşar ortaklığında bugün kuruldu. 

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi kuruldu!

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Hayrettin Ataş tarafından kuruldu.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Dks Şişikler İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dks Şişikler İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Kemal Şişik ve İnan Demirel ortaklığında kuruldu.

Şişecam Topluluğu mimarlık haftası Haberi

Şişecam Topluluğu mimarlık haftası


Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.


Mimarlığı odağına alan bu özel hafta boyunca, YEM sahnesi farklı meslek alanlarından profesyonelleri ağırlayacak ve bu kez mimarlık, kullanıcıların gözünden mercek altına alınacak.


Söz Kullanıcılarda: #bencemimarlık


Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ilk oturumda “Adliye Binaları” teması ile söz kullanıcılara verildi.


Aytöre Mimarlık Kurucusu Mustafa Aytöre moderatörlüğünde yapılan panelde; Türkiye Baralor Birliği Başkan Yardımcısı Av. Başar Yaltı, İstanbul Barosu Vergi ve İdare Hukuku Komisyonu Başkan Yardımcısı, Yurtman&Kara Hukuk Bürosu Kurucu Ortağı Av. Dr. Nevin Yurtman, Gayrimenkul ve İnşaat İş Birliği Platformu (GİİP) Genel...