29 / 03 / 2024

şişli 2+1 kiralık daire

şişli 2+1 kiralık daire

1920'lerde lüks apartmanlarıyla varlıklı kimselere ev sahipliği yapan Şişli'de apartmanların yerini yüksek plazalar aldı. İşte o plazalar şehrinde kiralık ev fiyatları...

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Şişli Halaskargazi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Halaskargazi Mahallesi 673 Ada 18 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın listesi haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste...

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Şişli Merkez 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Şişli ilçesi, Merkez ve Çevresi RNİP'na Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

şişli 2+1 kiralık daire Haberi

şişli 2+1 kiralık daire

Şişli'nin tarihi, İstanbul'un kuruluşundan günümüze kesintisiz süren tarihi gelişmesinde, kentin biçimsel değişikliklere uğradığı, köklü dönüşüm geçirdiği önemli kırılma noktalarından biri olan Osmanlı Devleti'nin batı etkisi altına girişiyle başlıyor. Tarihi evrimi büyük ölçüde Beyoğlu'nun tarihi evrimine bağlı olan bölge, Osmanlı Devleti'nin batılaşma sürecine girişinin etkisiyle biçimleniyor ve büyüme sürecine giriyor. 


20.yüzyıldan sonra hızlı yükselişe giriyor

İstanbul'da son dönemlerde prim potansiyeli yüksek ilçeleri arasında başı çeken Şişli, özelilkle 20.yüzyılın ikinci yarısından sonra olağanüstü bir büyüme sürecine giriyor. 




Apartman modası başlıyor

1920'lerden sonra yavaş yavaş değişime uğrayan bölgede, bu tarihten itibaren bahçe içindeki ev ve konakların yerini apartmanlar almaya başlıyor. 1920 ve 1930'larda varlıklı kimselerin...