20 / 04 / 2024

Şişli bina göçüğü

Şişli bina göçüğü

Şişli'de meydana gelen göçük, 5 katlı binanın giriş katına zarar verdi. Bina, zabıta ekiplerince tahliye edildi.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şişli bina göçüğü Haberi

Şişli bina göçüğü


Şişli'de meydana gelen göçük, 5 katlı binanın giriş katına zarar verdi. Bina, zabıta ekiplerince tahliye edildi.


Kuştepe Mahallesi Yoncalı Sokak'ta toprak kayması meydana geldi. Sokakta bulunan bir binanın giriş katı toprak altında kalırken, vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.


Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri binanın etrafını güvenlik şeridiyle kapattı. Şişli Belediyesi zabıta ekipleri de binada bulunan dairelerde oturan vatandaşları tahliye etti.


Binanın çevresinde önlem alan polis ekipleri tahliyenin ardından binaya kimseyi yaklaştırmadı. Apartman sakini Şevkiye Toksözlü, evde otururken çok büyük gürültüyle kendilerini ailece dışarı attıklarını belirterek, "Önce deprem olduğunu zannettik. Dışarı çıktığımızda bizim bina dışında başka bir binada hasar olmadığını gördük. Müteahhide ulaşamadık. Bu kışta, soğukta ne yapacağız? Yetkililerden, durumumuza çare olmalarını istiyoruz." diye konuştu.


Göçük nedeniyle hasar oluşan bina güvenlik...