19 / 04 / 2024

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisi

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisi

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

Sevda Tepesi'nin ayrıcalığı iptal edildi!

TMMOB) Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi açtığı davalar sonucunda Boğaziçi’ndeki Sevda Tepesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazilerini inşaata açan ayrıcalıklı imar planları iptal edildi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin bulunduğu arazi için eylem yapıldı!

Çağlayan'da Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin bulunduğu arazinin, Bulgar Ekzarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı'na devredilmesinin ardından imar planı değişikliğine karşı çıkan grup, arazinin okul olarak kalmasını istedi.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklik TBMM'de kabul edildi

Meclis'te kabul edilen kanun teklifi ile endüstri merkezlerine ek alanlar açılması kabul edilirken, özel endüstri merkezleri kuruluşunda arazi şartlarıyla ilgili gibi bir takım değişiklikler yapıldı. İşte detaylar...

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Almin Endüstri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Almin Endüstri İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nadir Kapkın tarafından kuruldu.

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Miltek İnşaat Endüstri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miltek İnşaat Endüstri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ayçiçek, Muhammet Yılmaz ve Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisi Haberi

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisi

Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin direnişi sürüyor. Okulun üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Önce lise arazisine 4 kule projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda askıya çıktı. Projede Bulgaristan Ortodoks Eksahlığı Vakfı’na ait 59 bin metrekarelik araziye 470 konut ve 240 odalı otel yer alıyordu. Bakanlık tarafından hazırlanan yeni planda vakfın 59 bin metrekarelik arazisinin 36 bin metrakaresine imar izni verildi, kalan alana otel, AVM, mağaza ve rezidans yapma hakkı tanındı. Bu projeyle birlikte okul alanı da 17 dönüme sıkıştı. Yeni planlarda bir de tapunun yarısının Taş Yapı’ya ait olduğu ortaya çıktı. Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne İstanbul İdare Mahkemesi’nde dava açarak Bulgaristan Ortodoks Eksahlığı Vakfı’na tahsis edilen söz konusu alanın geri alınmasını istedi. Dernek ayrıca projenin...