26 / 04 / 2024

Şişli Fulya riskli alanı

Şişli Fulya riskli alanı

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şişli Dikilitaş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Şişli İlçesi, Fulya(Dikilitaş) Mah. 1073Ada 41-50 parseller,1074 Ada 1,2 Parseller,1075 Ada 13-19 Parseller,1076 Ada 1, 2, 3,Parseller,1077 Ada 1,2 Parseller,1078 Ada 1 Sayılı Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıl

Şişli Merkez 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Şişli ilçesi, Merkez ve Çevresi RNİP'na Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişli'de 200 kişi 1 günde evsiz kaldı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde belediyeye komşu 4 bina riskli bina mühürlenerek boşaltıldı. 56 dairede yaşayan yaklaşık 200 kişi, “1 günde evsiz kaldık” diyerek mağdur olduklarını söylediler.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Şişli'de riskli 4 bina tahliye edildi!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katının kolonunda çatlak meydana geldi. Çökme tehlikesi bulunan bina ve çevredeki 4 bina boşaltıldı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Fulya imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şişli İlçesi, Fulya Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm zamanı!

İzmir'in Çiğli, Kayseri'nin Kocasinan, Malatya'nın Yeşilyurt ilçelerine bağlı bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Bakanlar Kurulunun kentsel dönüşüm ve riskli alan ilanı ile acele kamulaştırma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

SFBilir İnşaat Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

SFBilir İnşaat Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ahmet Candan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Mehmetçik Caddesi'nde açıldı.

Emlak Konut Şişli Fulya'daki 29 gayrimenkulün ihalesi 28 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Şişli Fulya'da yer alan 29 adet bağımsız bölümün ihalesini 28 Ocak 2013 Pazartesi günü yapacak. İhaledeki gayrimenkuller kültür merkezi, dükkan, restoran, kafe ve otelden meydana geliyor.

Şişli Mecidiyeköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık iki işyeri!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Şişli ilçesi Mecidiyeköy-Fulya mahallesindeki iki işyerini toplam 4 milyon TL'ye ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 27 Mart 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

Şişli Fulya riskli alanı Haberi

Şişli Fulya riskli alanı

İstanbul'un Şişli İlçesi'ne bağlı Fulya Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alan riskli olarak ilan edildi. 

Riskli alan kararı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanuna göre, Bakanlar Kurulu'nca 16 Ekim 2017 tarihinde kararlaştırıldı.

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Fulya Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar için