26 / 04 / 2024

Şişli kiralık daireler

Şişli kiralık daireler

1920'lerde lüks apartmanlarıyla varlıklı kimselere ev sahipliği yapan Şişli'de apartmanların yerini yüksek plazalar aldı. İşte o plazalar şehrinde kiralık ev fiyatları...

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Ev sahibi ve kiracı arasında 'kiralık ilan' krizi!  

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlığa yeni bir kriz eklendi. Ev sahibi evini yüksek kiraya vermek için kiralık ilanı asmak istiyor, kiracılar da bu duruma karşı çıkıyor. 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

İzmir Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!

İzmir Çiğli'de heyelan nedeniyle hasar gören evlerde inceleme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, söz konusu evlerin her an yıkılabileceğini dile getirdi. 

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Koronavirüs tatil seçenekleri içinde kiralık villalara talebi artırdı. “Hello Villam” kurucusu Sercan Korkuç, geçen yıla oranla rezervasyon talebinin yüzde 700’den arttığını söyledi.

Gaziantep'te ihtiyaç sahibi kadına kiralık ev desteği!

Gaziantep'te ihtiyaç sahibi kadın için Şahinbey Kaymakamlığı tarafından kiralık ev bulma çalışması başlatıldı.

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Şişli kiralık daireler Haberi

Şişli kiralık daireler

Şişli'nin tarihi, İstanbul'un kuruluşundan günümüze kesintisiz süren tarihi gelişmesinde, kentin biçimsel değişikliklere uğradığı, köklü dönüşüm geçirdiği önemli kırılma noktalarından biri olan Osmanlı Devleti'nin batı etkisi altına girişiyle başlıyor. Tarihi evrimi büyük ölçüde Beyoğlu'nun tarihi evrimine bağlı olan bölge, Osmanlı Devleti'nin batılaşma sürecine girişinin etkisiyle biçimleniyor ve büyüme sürecine giriyor. 


20.yüzyıldan sonra hızlı yükselişe giriyor

İstanbul'da son dönemlerde prim potansiyeli yüksek ilçeleri arasında başı çeken Şişli, özelilkle 20.yüzyılın ikinci yarısından sonra olağanüstü bir büyüme sürecine giriyor. 




Apartman modası başlıyor

1920'lerden sonra yavaş yavaş değişime uğrayan bölgede, bu tarihten itibaren bahçe içindeki ev ve konakların yerini apartmanlar almaya başlıyor. 1920 ve 1930'larda varlıklı kimselerin...