28 / 03 / 2024

şişli park evleri satılık

şişli park evleri satılık

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor.

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Mint Şişli Evleri konut fiyatları!

Mint Şişli Evleri konut fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 2+1 lofta kadar daire tipleri sunulan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 400 TL'den başlıyor...

Şişli MİNT Evleri fiyat!

Ön talep toplanan MİNT Şişli Evleri İstanbul'da Levent’in yanı başında inşa ediliyor. Şişli MİNT Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Güneşli Nurol Park Evleri daire fiyatları!

Güneşli Nurol Park Evleri daire fiyatları 562 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Evleri'nde 20 yıla kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyası!

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyasına göre 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Nurol Park'ta daireler hemen teslim ediliyor...

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 2017!

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Gürel Ailesi Şişli projesi 31 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Nurol Park Evleri 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

şişli park evleri satılık Haberi

şişli park evleri satılık

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor. 2003 yılında adım attığı sektörde kısa sürede konuşulan ve tercih edilen projeler üretmeyi başaran Emre İnşaat bu zamana kadar 50'nin üzerinde projeye imza atarak 750 civarında aileyi deprem korkusu yaşamayacakları kaliteli konutlara kavuşturdu. 


Tasarımdan uygulamaya ciddi bir fark yaratarak faaliyet gösterdiği bölgelerde tercih gören bir kurum haline geldiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş ile kentsel dönüşümü ve Emre İnşaat'ın başarısının altındaki dinamikleri konuştuk. 


Emre İnşaat'ı farklı kılan özellikler nedir? 


Emre İnşaat, ideallerini ve etik değerlerini, ticari hedefler gibi bir çok şeyin üzerinde tutan bir şirket. Geliştirdiği ve uyguladığı her projede toplumsal yararı gözeten, nasıl daha...