25 / 04 / 2024

Şişli Yüksekokul

Şişli Yüksekokul

Bir süredir kuruluş çalışmaları devam eden Şişli Meslek Yüksekokulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Şişli Feriköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 1263 ada, 20 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

Şişli Yüksekokul Haberi

Şişli Yüksekokul

Bir süredir kuruluş çalışmaları devam eden Şişli Meslek Yüksekokulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Okulun açılışı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü ve Bayındırlık ve İskan eski bakanı Prof.Dr.Onur Kumbaracıbaşı tarafından gerçekleştirildi.


İstanbul Şişli Vakfı (İŞVAK) bünyesinde eğitim verecek olan okulda Moda Tasarımı, Bankacılık ve Sigortacılık, Yerel Yönetimler, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Mimari Restorasyon, Yaşlı Bakımı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri gibi bölümler yer almakta.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, açılışta bir konuşma yaparak "Şişli'deki başarılı çocuklarımız bu okulumuzda burslu okuma imkânı bulacaklar. Aynı zamanda, çocuklarımızın okurken bölgemizdeki işyerlerinde de çalışma olanağı bulmaları için çalışacağız. Şişli Meslek Yüksekokulu ile özellikle başarılı ve ekonomik gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına burslu...