26 / 04 / 2024

sistem metal

sistem metal

Sistem Metal'in ürettiği alüminyum kompozit paneli Albond, her renkte ve ebatta üretildiği için dış cephelerde kullanım kolaylığı sunuyor..

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi, Cafer Koçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydınlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mustafa Akyüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi, Sinan Elikara tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Prefabrik Yapı, Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerleri geliştirdi!

Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerler ile birkaç dakika içinde profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan kurulabilen yaşam alanları yaratıyor...

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Uğraşkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Rayana Residence A Blok'ta kuruldu.

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Baştekin tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Metin Elikara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Polisan Yeni Nesil Mix Sistem ile yüzlerce yeni rengi tüketiciyle buluşturuyor!

Polisan Ar-Ge’si tarafından yeniden tasarlanan ve Türkiye’nin ilk su bazlı sistemini geliştiren “Yeni Nesil Mix Sistem” sayesinde tüketiciler; ekstra bedel ödemeden, kaliteden taviz vermeden hayallerindeki renge ulaşıyorlar.

sistem metal Haberi

sistem metal
 
 

Sistem Metal tarafından üretilen Albond, alüminyum kompozit paneli ile binaların dış cephelerinde moda rüzgarları estiriyor. Her renkte ve ebatta bulunabilen kompozit paneller, kolay işlenebilir, hafif malzeme olması nedeniyle de mimari çalışmalarda farklı çözümler sunuyor. Sistem Metal'in, 5 bin metrekarelik yüksek teknolojinin kullanıldığı tesisinde üretilen Albond, iç pazarın yanı sıra, Rusya, Afrika, Orta Asya, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerinde de satılıyor. Sistem Metal, halen piyasada yüzde 25 olan payını, günden güne genişleyen alüminyum kompozit panel talep artışını da dikkate alarak, önümüzdeki yıllarda en az yüzde 35'e çıkarmayı hedefliyor. Her renkte ve her...