26 / 04 / 2024

site içi evler istanbul

site içi evler istanbul

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Site içerisinde hayvan beslemek engellenebilir mi? 

Ev sahipleri çoğu zaman kiracılarının hayvan beslemesini istemeyebiliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ömür Gedik bugünkü köşe yazısında kiracıların evcil hayvan besleme haklarını kaleme aldı. 

Markalı evlerin yüzde 6.33'ü yabancılara satıldı!

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin inşa ettiği evler üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları açıklandı. İşte o sonuçlar...

Site içinde ev arayanların öncelikleri değişti!

Markalı konut satışlarında tüketiciler tercihlerini aidat ücretlerine göre yapmaya başladı. Öyle ki bazı sitelerde aidat ücretleri kiralarla yarışı vaziyette.

Ocak'ta en çok site içinde balkonlu ev arandı!

Emlakjet'in Ocak ayı verilerine göre; satılık ev araştırmasında en çok site içi ve balkonu olan evler tercih edildi.

Tesis ve site yönetim yazılımı alırken nelere dikkat edilmeli?

Site, iş merkezi, AVM, otel ve hastane gibi binlerce tesiste başarıyla kullanılan çözümler geliştiren Senyonet Yazılım CEO'su Mehmet Yıldızdoğan, pandemi dönemindeki hizmetlerini anlattı...

Site yöneticisi ortak alanı istediği gibi kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici site içinden biri ama dairesinin etrafını çevirmiş. Geniş geniş alanları kaplamış, üzerini de kapatmış, kimseyi sokmuyor. ‘Kaldır’ diyorlar kaldırmıyor. Bunun gibi işgallerle alanını alabildiğine büyütmüş. Bu durum karşısında ne yapılabilir?' sorusunu cevapladı.

DASK neleri karşılar?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamızdaki yönetici binamıza ait Zorunlu Deprem Sigortası’nı (DASK) yaptırmıyor. Böyle bir durumda ben kendi dairemi yaptırsam, site içindeki ortak alanlar buna girer mi? Yöneticinin sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

site içi evler istanbul Haberi

site içi evler istanbul

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, son günlerde yapılan uzun vade, düşük faiz kampanyalar ile de gündeme gelen ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu.


Gayrimenkul sektöründe uzun süredir eğilimin, ‘Site içi evler’ olduğunu ifade eden Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, “Güvenliği, sosyal donatılarıyla yeni ev arayanların birincil önceliği evin site içinde olması. Son günlerde yapılan uzun vade, düşük faiz kampanyalar ile de gündeme gelen bu projelerde ev almayı düşünenlere uyarılarımız olacak. Birçok markalı konut projesi aynı özelliklere sahip olsa da, aidat bedelleri ciddi oranda farklılaşıyor. Kapalı spor salonu, açık-kapalı yüzme havuz, güvenliği ve geniş sosyal alanı olan bir sitede aidatın metrekaresi 2.50-3 lira iken bir diğerinde 6-7 lirayı aşıyor. Kimi inşaat şirketleri...