26 / 04 / 2024

site yönetim toplantısı kararları

site yönetim toplantısı kararları

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '72 dairelik bir blokta yönetim toplantısı kararları bildirilmiyor.Yönetim kat maliki değil masrafa katılmıyor.Benim mükerrer ödemem var, icraya verebilir mi?' sorusunu yanıtladı.  

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erol Temizel tarafından kuruldu.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantıları nasıl organize edilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantılarını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Site yönetim planı nereden talep edilebilir?

Posta yazarı Tamer Heper, binayı yapan müteahhit aynı sitede oturuyorum. İlk yöneticiliği kendisi yaptı. Kendisinden site yönetim planını defalarca istedim, vermedi. Tapuya dilekçe vererek yönetim planını temin edebilir miyim? sorusunu yanıtladı.

site yönetim toplantısı kararları Haberi

site yönetim toplantısı kararları

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bloğumuz 72 daire. Yönetim kurulu WhatsApp mesajı ile olağanüstü toplantı yapıyor. Katılım 14 kişi. 4 kat maliki, karar kendilerini ilgilendirdiği için oy kullanamıyor, 3 kişi de yönetim kurulu. Kalan 7 kişiyle toplantının yok hükmünde olduğunu biliyorum. Kararları bildirmiyorlar, denetim raporu yok, işletme projesi yok. Yönetici kat maliki değil, hiçbir masrafa katılmıyor. Kısacası yaptığı toplantılarda özel nisap gerektiren kararları 7 kişiyle alıyor. Asansörün yeşile dönmesi için ödediğimiz paraların hesabını vermiyor ve kat mülkiyeti kanununa hiç riayet etmiyor.Bir de 400 TL mükerrer ödemem var, 3 yıldır mahsup etmiyor. İcraya verirse yok hükmündeki toplantı ve kararlar için yol gösterir misiniz?' sorusunu yanıtladı. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Okuyucum yöneticinin tutumunu anlatmış. Gerçekten de yapılan toplantıda alınan kararların...