28 / 03 / 2024

Sivas ahşap evleri nerede 

Sivas ahşap evleri nerede 

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Sivas'ta inşa edilen ahşap evlere sipariş yağıyor!

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Adapazarı'ndaki ahşap ev mimarisi ile dikkat çekiyor!

Adapazarı’nda çizgi filmlerdeki evleri andıran şirin ahşap ev, mimarisi ile dikkat çekiyor. Evi görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

Ahşap Bartın Evleri tehdit altında!

Ahşap Bartın Evleri Osmanlı'nın son zamanlarındaki modernleşme sürecindeki mimari değişimini yansıtıyor. Fakat yangınlar, ihmalkârlık ve bakımsızlıktan dolayı Bartın tarihi ahşap evlerini yok olma noktasına getirdi.

1978 yılında İstanbul'un ahşap evleri birer birer yok oluyormuş!

1978 yılında İstanbul'un ahşap evleri birer birer yok oluyormuş. Kocamustafapaşa'dan Eyüp'e kadar İstanbul'un eski semtlerindeki ahşap evler yıkılıp yok oluyormuş. Bakımsızlıktan oturulamaz olmuş evlerin bazılarını da Belediye mühürlüyormuş.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan avlulu ahşap evi 1 milyon 600 bin TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 21 Kasım'da...

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Sivas ahşap evleri nerede  Haberi

Sivas ahşap evleri nerede 

TCDD'den 20 yıl önce emekli olan 2 çocuk ve 4 torun sahibi Kemalettin Namoğlu, 5 sene önce torunları için Sivas-Kayseri kara yolu Taşlıdere mevkisinde 10 dönümlük arazisinin bir bölümünde ahşaptan çocuk evi inşa etmeye başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Namoğlu'nun hünerli ellerinden çıkan çocuk evleri, zamanla araçlarıyla kara yolundan geçen ailelerin dikkatini çekti.

Namoğlu, kara yolu kenarındaki arazisinde mola veren çocuklu ailelerin isteği üzerine hobisini ticarete dönüştürmeye karar verdi. Başta çevre iller olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına çocuk evi satmaya başlayan Namoğlu, doğal kütükten yaptığı büyük boyutlu ev ve yemek masalarıyla da ürün yelpazesini büyüttü.

Torunlarının isteği üzerine 5 yıl önce hobi olarak ahşap malzemeden çocuk evi yapmaya başladığını anlatan Namoğlu, "Torunlarım bana evde devamlı 'Dede bize ev...