24 / 04 / 2024

Sivas Altyapı Çevre ve Şehircilik Çalıştayı 2020

Sivas Altyapı Çevre ve Şehircilik Çalıştayı 2020

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 746 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Zara'ya millet bahçesi müjdesi!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 154 konut ihalesi yarın!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Cami Mahallesi 154 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Sivas'a 154 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Cami Mahallesi 154 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Altyapı Çevre ve Şehircilik Çalıştayı 2020 Haberi

Sivas Altyapı Çevre ve Şehircilik Çalıştayı 2020

Sivas Öğretmenevi'nde 'Dünden Bugüne Bugünden Yarına' sektörel çalıştayları kapsamında Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı düzenlendi.

Milliyet'te yer alan habere göre, Çalıştaya Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Cumhuriyet Üniversitesinden ilgili akademisyenler ve il protokolü katılım gösterdi.

Çalıştayda konuşma yapan Vali Salih Ayhan, "Yapılanları değerlendirmek ve sektörel bazda daha spesifik sonuçlara ulaşmak adına 6 ana başlıkta 8 oturumda gerçekleştirdiğimiz çalıştayların son toplantısı için bir araya geldik. Sivas Belediyemiz öncülüğünde ve paydaş kurumlarımızın katkılarıyla bugün şehrimiz adına çok önemli paylaşımlarda bulunacağız. Şehirleşme meselesini konuşurken üzerinde çok durmamız gereken bir kavram da elbette şehir kimliği. Bugün gerek teknolojik gerekse demografik olarak değişen dünya karşısında şehirlerin büyük bir kimlik bunalımı yaşadığına şahit oluyoruz. Şehirleşmeyi sadece büyüme olarak görmenin o şehrin kimliğine...