24 / 04 / 2024

sivas göl

sivas göl

SİVAS İl Özel İdaresi, Hafik Gölü'nü turizme kazandırmak amacıyla başlatığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, Hafik Gölü kenarına restoran yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Davut Gül kimdir?

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

Sivas Hafik Gölü'ne restoran yapılacak!

SİVAS İl Özel İdaresi, Hafik Gölü'nü turizme kazandırmak amacıyla başlatığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, Hafik Gölü kenarına restoran yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

TOKİ Sivas Gölova Evleri fiyatları!

TOKİ Sivas Gölova Evleri fiyatları 80 bin 848 TL'den başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap başvuruları bugün başladı. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap'ta 20 konut satıyor!

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap'ta 20 konut satıyor. Başvuruları yarın itibariyle T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek olan projede 9 bin 199 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Gökpınar Gölü ziyaretçi akınına uğruyor!

Sivas'ın Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü, turkuaz mavisi görünümü ve doğasıyla göz kamaştırıyor Sivas kent merkezine 147, Gürün ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Gökpınar Gölü, adeta "doğal akvaryum"u andırıyor.

sivas göl Haberi

sivas göl

Hafik Gölü çevre düzenleme projesi içerisinde; açık hava spor alanları, rekreasyon alanları , piknik alanları, iskele, kuş gözlem kuleleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, çay bahçesi, restoran, kamp alanları yapılması planlanıyor. Projenin tüm göl çevresi düşünülerek master planlarının hazırlandığını belirten Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "İdaremiz, Hafik Kaymakamlığı ve Hafik Belediye Başkanlığı ile birlikte 'Hafik Gölü Çevre Düzenleme Projesi'ni hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bu kapsamda İdaremiz ile Hafik Kaymakamlığımız arasında protokol imzalayarak Hafik Gölü'ne ilk olarak restoran yapacağız. Altyapı çalışmalarımızı tamamlayarak Hafik Gölü'ne nazır nitelikli bir mekan yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 'Hafik Gölü Çevre Düzenleme Projesi' tamamlandığı zaman ülkemize örnek bir mekan olacak. Çalışmalarımızı etaplara bölerek, yapımını tamamlayacağız. Göl kenarında yer alan ve şahıslara ait arazilerin...