29 / 03 / 2024

Sivas yeni kültür merkezi

Sivas yeni kültür merkezi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Çorum'da 2 yeni kültür merkezi hizmete girecek!

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezlerinin sayısı artıyor. Bölgede inşa edilen iki kültür merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

Sivas yeni kültür merkezi Haberi

Sivas yeni kültür merkezi

Sivas'a Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırım programında yer alan, kontrolörlüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, iş ve işlemleri ise İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından kültür merkezi inşa ediliyor. 

Sivas kültür merkezi Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Kültür merkezi, 2 bodrum, 1 zemin ve 2 normal kat olmak üzere 5 kattan meydana gelecek. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya,  inşaatı devam eden kültür merkezi projesinde incelemeler yaptı. Kaya, kültür merkezinin bir an önce hizmete sunmaya çalıştıklarını...