25 / 04 / 2024

sivas yıldızeli satılık arsa

sivas yıldızeli satılık arsa

Sivas İli Yıldızeli İlçesi Kalın Belediye Başkanlığından: Sivas'ta bulunan 23 bin 17 metrekare arsa 30 Ekim 2012 tairihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

TOKİ Sivas Yıldızeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Sivas Yıldızeli son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Yıldızeli TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

sivas yıldızeli satılık arsa Haberi

sivas yıldızeli satılık arsa

 Sivas İli Yıldızeli İlçesi Kalın Beldesi Termal Mahallesi Sıcak Çermik Termal Turizm Alanında yer alan 23 bin 17 metrekare arsa 2 milyon 200 bin muhammen bedelle 30 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak. Arsanın geçici teminat bedeli 66 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için