28 / 03 / 2024

Siverekte alt yapı çalışmaları yapılıyor

Siverekte alt yapı çalışmaları yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek’te alt ve üst yapı çalışmaları yaptı. Ekipler, çalışmalar kapsamında beton parke, sıcak asfalt, beton yol, stabilize çalışmalarını sürdürdü. İşte çalışmaların ayrıntıları...

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Caner Altıparmak, Mehmet Salih Şenel ve Yusuf Delibaş ortaklığında 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Siverekte alt yapı çalışmaları yapılıyor Haberi

Siverekte alt yapı çalışmaları yapılıyor

Siverek’te yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında beton parke, sıcak asfalt, beton yol, stabilize çalışmalarını sürdüren ekiplerin, üst örtü çalışmasını başlattığı tarihi çarşıda çalışmalar sona gelindi.


Şeytan Küçesi olarak bilinen tarihi çarşılar bölgesinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla meydan düzenleme ve üst yapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2 bin 500 metrekare ahşap kaplama, ısı yalıtımı, 141 dükkanın dış cephe giydirmesi ve bin 500 metrekare zemin üstü örtü çalışmasında sona geldi. 


Büyükşehir Belediyesi, Siverek kırsalında beton parke çalışmalarına devam ederken Ayvanat Mahallesi ile Şirinkuyu Mahallesini birbirine bağlayan 25 metrelik yolda parke döşeme işini sürdürüyor.


Dicle, Bağlar,Fırat ve Yenişehir mahallelerinde ise beton parke çalışmaları tamamlandı.


Hürriyet...