27 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy kaç etap

Siyahkalem Köy kaç etap

İSTANBUL Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global fuarında 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Siyahkalem Köy projesinde 1.000 ağaç yer değiştirecek!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Bodrum'un en büyük sorunu kaçak yapı!

İstanbul'dan Ege ve Akdeniz kıyılarına, Kapadokya'dan Uzungöl gibi doğa harikası mekanlara, nereye bakarsanız bakın, kaçak yapıdan geçilmiyor...

Artvin Yusufeli İnanlı köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Yerleşim yerleri baraj su toplama havzasında kalan Artvin İnanlı köyü halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Kayaköy 'kaçak köy' oldu!

Beş bin yıllık tarihe sahip, dünyanın gözünün üstünde olduğu Kayaköy, kaçak yapı yuvası oldu.

Siyahkalem Köy kaç etap Haberi

Siyahkalem Köy kaç etap

İSTANBUL Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global fuarında 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti. Kahraman, "Şimdiye kadar 8 ile 10 milyon dolarlık sıcak satış gerçekleştirdik. 

İçerisinde villaların da olduğu 15 birim satışı yaptık" dedi. Fuarda kurumsal yatırımcıların ilgisini de gözlemlediklerini anlatan Kahraman, "Hong Kong merkezli bir firma Türkiye'ye ilk defa yatırım yapmak istiyor. Projeden toplu satın almaya yönelik olarak ekim ayında kendileriyle görüşeceğiz. 

Ayrıca Dubai'nin ilk 5 büyük inşaat firmasından birtanesi de Türkiye'de ortak proje geliştirmeyi teklif etti" ifadelerini kullandı. 


Web: