18 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy ne zaman teslim

Siyahkalem Köy ne zaman teslim

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen Köy projesinde 2. Etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Siyahkalem Köy projesinde 1.000 ağaç yer değiştirecek!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

Siyahkalem Köy ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki satışları devam eden Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy teslim tarihi!

Satış süreci devam eden Zekeriyaköy Köy Konutları 'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Siyahkalem Köy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar!

Siyahkalem Köy projesinde 1.167 tane daire bulunuyor. 5 farklı tipte dairenin yer aldığı projede apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve müstakil villalar bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar...

Siyahkalem Köy'de teslimler 2018'de!

Siyahkalem Mühendislik, Zekeriyaköy’e 1.3 milyar lira yatırımla ‘köy’ kuruyor. ‘Köy’ adlı projede 1167 adet konut ve 15 bin metrekarelik çarşı olacak. Projede 5 ayrı konut tipi yer alıyor...

Siyahkalem Köy satılık daire!

Siyahkalem Köy satılık daire fiyatları metrekare birimi bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. İçerisinde 2 okulun yer aldığı proje 13 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Siyahkalem Köy görücüye çıktı!

Zekeriyaköy'de 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanmış ve doğayla uyum içerisinde projelendirilen 1.167 konut ve çarşıdan oluşan KÖY Projesi'ni Konut GYO ile ortaklığıyla Siyahkalem hayata geçiriyor.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem Köy ne zaman teslim Haberi

Siyahkalem Köy ne zaman teslim

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek. 467 bin metrekarelik alan üzerinde ve bin 167 konuttan oluşan Köy Projesi'nde ayrıca 15 bin metrekarelik bir çarşı da bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka ve finans kuruluşları tarafından 60 ay vadede yüzde 0.38, 120 ay vadede ise yüzde 0.75'lik oranlarla avantajlı konut kredisi imkânı sunuluyor. Satışa çıktığı günden bu yana konutlarının yüzde 60'ının satışının tamamlandığı projede teslimatların 2017 yılının ilk yarısında başlaması bekleniyor. 


www.koy.com.tr


Yeni...