26 / 04 / 2024

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malıka-Kulsum Dzhafrı tarafından kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Delaram Pourjam, Mojgan Yaghoubı ve Pedram Pourjam ortaklığında kuruldu.

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Dong Thanh Ha ve Terry Lem ortaklığında kuruldu.

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ubeydullah Sevdalı ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi Haberi

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi Alona Akcan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim merkezleri, ögrenci yurtları, gölet ve...