16 / 04 / 2024

Sky Tower ankara

Sky Tower ankara

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.

Yeni nesil karlı ofisler geliyor!

Özellikle son zamanlarda plazalarda neredeyse kira fiyatlarıyla yarışan ofis aidatları sorunu Başkent' i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower ile çözüme kavuşuyor...

Sky Tower ile yeni nesil ofisler geliyor!

Aylık giderleri yüksek rakamlara ulaşan sektör temsilcilerinin, iş merkezlerindeki ofislerde yer alma konusunda kafasını karıştıran aidat sorunu, Başkent’i iş ve yaşam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower’la çözüme kavuşuyor...

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlayacak.

Sky Tower ankara Haberi

Sky Tower ankara

Akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’in kurucusu Fikret Öztürk , Uzaltaş firması ile iş ve yaşam merkezi inşa ediyor.


Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.


Ankara Sky Tower’ın Başkent’teki ilk inşaat projeleri olduğunu vurgulayan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, titiz çalışmalar sonucu hayata geçirilen projenin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirtti.


Hızla memur kenti kimliğinden sıyrılarak modern bir Başkent görünümüne kavuşan Ankara’nın şuan yatırım için en cazip kentlerden olduğunu söyleyen Öztürk, “Ankara bizim için çok değerli. Çünkü İstanbul’daki daralma, Anadolu’nun hızla Ankara’ya yönelmesi ve en önemlisi kentteki ‘memur şehri’ algısının yok olması biz yatırımcılar için Ankara’da olmayı heyecanlı kılıyor. Geleceğin yeni Ankara’sı kurgulanırken...