28 / 03 / 2024

sky tower hotel nerede

sky tower hotel nerede

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Sky Tower Hotel ödeme koşulları!

Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında 2 yıl vade imkanı sunuluyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2 yıldır faaliyette olan projede devri tatil fırsatı devam ediyor.

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatı! 6 yıl her şey dahil tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan SKY Tower Hotel'de her dönem beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olmak üzere 4 farklı renkle belirtiliyor.

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Spa'da yıl içinde dilediğiniz sezonda dilediğiniz 1 ya da daha fazla hafta her şey dahil 6 yıl ailece huzurlu tatil sunuluyor...

Düzce Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca herşey dahil tatil!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyasıyla 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapma imkanına sahip olunuyor. Düzce Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Regnum Sky Tower, Çukurambar'a nefes aldıracak!

Regnum Sky Tower çok büyük otoparkı, yaşam sokağındaki ferah gurme ve alışveriş mekanları ile 2018’de Çukurambar’ın yoğunluğunu kısmen kendine çekerek bu bölgeye nefes aldıracak...

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi iki kere kazanıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofislerde çalışanlar, boş zamanlarını yüzme havuzundan, pilatese; golften, boks ringine kadar iş merkezlerindeki çok sayıda sosyal donatı alanlarında geçiriyorlar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Regnum Sky Tower Çukurambarı hareketlendirecek!

KONUT, restoran ve işyerlerini bir araya getiren yapısıyla Başkent'in yeni merkezi olarak kabul edilen Çukurambar'daki canlılığın Regnum Sky Tower'ın cadde mağazaları ile daha da artması bekleniyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower'da hemen teslim avantajı!

Proje aşamasında psikologlardan destek alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş Merkezi de firmaların ihtiyaçlarına sunduğu farklı çözümler, sosyal donatı alanları ve görülmemiş ödeme planlarıyla firmaların marka değerini artıran o projelerden…

sky tower hotel nerede Haberi

sky tower hotel nerede

E7 Grup tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel 184 odalı olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 24 ay vadelendiriliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgilerine göre projenin Akçakoca Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi'nde bulunduğunu söyleyebiliriz. Fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteren proje 2 yıldır faaliyette. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel'in sosyal donatı alanları içerisinde; kapalı havuz, tenis kortu, mini basketbol sahası, kongre alanları, mini futbol ve masa tenisi, plaj, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı bulunuyor. 


Her şey dahil olarak 6 yıl boyunca, her...