28 / 03 / 2024

Skyland İstanbul fırsatlar

Skyland İstanbul fırsatlar

Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Verra Suites Beykoz'da lansman fırsatları!

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul’da Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Livera Homes'ta hemen teslim ve lansman fırsatları bir arada!

Fimar Yapı güvencesi ile İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde hayata geçirilen Livera Homes'ta hemen teslim ve lansman fırsatları bir arada sunuluyor...

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede faizsiz 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor... 

Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi 5-6 Aralık’ta!

Türkiye’de iş kurmak ya da yatırım yapmak isteyenler Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi kapsamında 5-6 Aralık’ta İstanbul’da bir araya gelecek. Zirveye 40’dan fazla ülkeden 200’ün üzerinde yabancı yatırımcı katılacak.

Livera Homes Kemerburgaz'da lansmana özel indirim fırsatları!

Livera Homes projesinde lansman dönemine özel indirim fırsatları sunuluyor. Fimar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. 

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

Galata, gayrimenkul yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor!

İstanbul'un Galata bölgesi düşen emlak fiyatları ile gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

We Haliç Evleri lansman fırsatları!

We Haliç Evleri Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede "7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği" sloganıyla cazip fırsatlar sunuluyor...

Kordon İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul'da lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar indirimli hali ile 295 bin TL'den başlıyor..

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Skyland İstanbul fırsatlar Haberi

Skyland İstanbul fırsatlar

Eroğlu Gayrimenkul’un hayata geçirdiği en yeni karma projesi Skyland İstanbul, ikonik tasarımıyla çok yakın bir zamanda İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.


Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun ev sahipliğinde, Skyland İstanbul’da düzenlenen toplantıda Ocak 2017’de teslimatı yapılacak olan projenin geldiği nokta hakkında bilgi verildi. Nurettin Eroğlu, konuşmasında, “Skyland İstanbul, kalitesi ve seçkinliğiyle İstanbul’un yeni simgelerinden birisi olacak,” dedi.


Toplantıya katılan konuklar Skyland İstanbul’un zirvesinden ilk kez İstanbul’u 360 derece seyretme fırsatını elde etti.  

Benzersiz yaşam kolaylığı

Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde...