29 / 03 / 2024

Skyland İstanbul toplantısı

Skyland İstanbul toplantısı

Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.

Yapı Kredi Koray GYO olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde tescil edildi.

Tek-Art İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım 2017 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Sinpaş GYO'nun olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Sinpaş GYO'nun 13 Kasım'da gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı, İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Tek-Art İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım'da yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescil edildi.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

Kiler GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescil edildi.

Skyland İstanbul toplantısı Haberi

Skyland İstanbul toplantısı

Eroğlu Gayrimenkul’un hayata geçirdiği en yeni karma projesi Skyland İstanbul, ikonik tasarımıyla çok yakın bir zamanda İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.


Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun ev sahipliğinde, Skyland İstanbul’da düzenlenen toplantıda Ocak 2017’de teslimatı yapılacak olan projenin geldiği nokta hakkında bilgi verildi. Nurettin Eroğlu, konuşmasında, “Skyland İstanbul, kalitesi ve seçkinliğiyle İstanbul’un yeni simgelerinden birisi olacak,” dedi.


Toplantıya katılan konuklar Skyland İstanbul’un zirvesinden ilk kez İstanbul’u 360 derece seyretme fırsatını elde etti.  

Benzersiz yaşam kolaylığı

Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde...